Celebrity News

Glumica iz "Močvare" ćerka muzičara čije pesme svi volite (FOTO)

Glumica iz "Močvare" je ćerka ovog poznatog muzičara

Glumica iz "Močvare" ćerka muzičara čije pesme svi volite (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Glumica iz "Močvare" koja u trećoj sezoni serije ima jednu od glavnih ženskih uloga, Jana Milosavljević, ćerka je muzičara, čije pesme voli cela Srbija.

Pročitajte: Našla joj prvog dečka, pa joj se zbližila s partnerom - Dok Jovana trudna sedi kući, Jelisaveta Orašanin u zagrljaju Gorana Bogdana

Otac lepe glumice, koju smo imali priliku da gledamo u serijama "Državni službenik", "Zlatni dani", "Generacija Zed" i drugim, je frontmen grupe "Galija", Nenad Milosavljević.

Antonio Anhel / Ata images

 

Glumica iz "Močvare", udata je inače za 23 godine starijeg,reditelja Filipa Gajića, kome je podarila sina Joakima. Njen suprug iz prethodna dva braka ima još troje dece, sa kojima Jana ima izuzetan, skladan odnos.

– Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - otkrila je Jana da je poštovala želeju dece svog supruga, Filipa.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari (0)

Loading