Celebrity News

Pevač otkrio kako izgleda unutrašnjost Cecine vile na Dedinju: Nisam verovao svojim očima, ona ima...

Kako izgleda Cecina kuća iznutra javnost zanima oduvek

Pevač otkrio kako izgleda unutrašnjost Cecine vile na Dedinju: Nisam verovao svojim očima, ona ima...

Miloš Nadaždin

Svetlana Ceca Ražnatović od udaje živi u vili u Ljutice Bogdana. Javnost je oduvek intrigiralo kako izgleda Cecina kuća iznutra, a sada je, zahvaljujući Đorđu Davidu otkriveno šta pevačica krije iza zatvorenih vrata.

Pročitajte: Ceca nosi najmodernije patike za jesen - Sve, sve ali ovo na njoj nikada nismo videli (FOTO)

Naime, Ceca je otkrila da je u svojoj luksuznoj vili na Dedinju ugostila rokera Đorđa Davida i to u njenom privatnom Spa centru, koji se nalazi u okviru kuće.

 - Ona ima "Hyatt regency" u gajbi - - počeo je Đorđe David.

 - Ja Đoleta kad sam odvela kod mene u Spa, nije mogao da veruje - dodala je Ceca.

- Bazen sa slanom vodom, hiperbarična komora, slana soba, soba sa pticama, soba sa krokodilima, tursko kupatilo, a ja joj kažem: "Pa jel si ti normalna?", a ona kaže: "Ma, mrzi me" - opisivao je Đorđe, a onda se Ceca nadovezala:

Miloš Nadaždin

 

 

- Pa neće niko sa mnom, ja kažem: "Lidija, hajmo dole, hajmo u Spa", a ona viče: "Pa ne mogu". Zovem Helenu, ona viče: "Tetka, ne mogu, fakultet, trening, dečko, društvo". Niko neće, jedino Željko hoće, ali sa Željkom mi nije zabavno, jer on skače sve vreme i gledam kako će da se polomi, a ja trčim za njim i onda mi je stres - pričala je Ceca, a šta je o njoj rekla kućna pomoćnica pročitajte ovde.

Komentari (0)

Loading