Celebrity News

Nenad Jezdić nije hteo da mu se ćerka bavi OVIM pozivom: Mama Sara je stala na njenu stranu, a sada...

Ćerka Nenada Jezdića uradila po svom

Nenad Jezdić nije hteo da mu se ćerka bavi OVIM pozivom: Mama Sara je stala na njenu stranu, a sada...

Ata Images/Antonio Ahel

Ćerka Nenada Jezdića, simpatična i pretalentovana Vasilija Jezdić školovala se doskoro u inostrantsvu.

Glumac nije krio da je svoje naslednike poslao van Srbije kako bi stekli što kvalitetnije obrazovanje, međutim, kada je usledio upis na studije, dogodio se obrt kojem se nije nadao.

Pročitajte: Jedina fotografija ćerke Nenada Jezdića - Vasilija je isti otac, sličnost je neverovatna

Za razliku od mlađih sestara i brata, Vasilija se pre koju godinu vratila u domovinu u nameri da upiše Fakultet dramskih umetnosti, naravno po uzoru na oca.

Džaba je Jezda pričao da to nije posao za ženu, govorio joj je da je reč o čergarskom pozivu, finansijski i u svakom drugom smislu neizvesnom, ali njegova mezimica bila je nepokolebljiva.

Youtube/Printscreen/Blic

 

Budući da je dobila bezuslovnu podršku majke Sare, svesne da će svoju odluku sprovesti u delo na ovaj ili onaj način, osmelila se da se oproba na glumi i naravno upala na listu najtalentovanijih.

Ćerka Nenada Jezdića upisala je studije glume i kroz dve godine najviše postaće njegova koleginica, možda i njegova direktna partnerka u kadru, a kako će se pokazati ostaje da se vidi.

Pročitajte: Sin i ćerke Nenada Jezdića konačno u javnosti - Oni su njegovo najveće blago, pogledajte tu sreću

Ako je nasledila makar trunku upornosti, talenta i želje za napretkom od oca, Vasilija će se vrlo brzo popeti u sam vrh glumačke scene.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Veruje se da će se ponosni otac potruditi da ona dobije položaj u nekom od državnih pozorišta, istovremeno nema sumnje da će je, narodski rečeno, pogurati kada i ako bude mogao, a to da li će se proslaviti i da li će je reditelji dalje zvati zavisi samo od nje.

Komentari (0)

Loading