Celebrity News

Nikada ne bih bila sa muškarcem koji spava do tri popodne i čeka da mu donesem pare: Kaća Grujić ne podnosi lenje ljude

Karijera Kaće Grujić traje više od 10 godina

Nikada ne bih bila sa muškarcem koji spava do tri popodne i čeka da mu donesem pare: Kaća Grujić ne podnosi lenje ljude

Ata Images

Karijera Katarine Grujić traje više od 10 godina, a započela ju je učešćem u jednom muzičkom takmičenju. Iako danas važi za jednu od najangažovanijih pevačica, te se za njen nastup u klubu traži mesto više, situacija nije uvek bila ovakva.

Pročitajte: Kaća Grujić napunila 32 godine - Zvezda rođendanske proslave dvogodišnja Katja

- Mislim da se karijera počinje od nule. Tako sam i ja počela. Moj prvi honorar je bio 150 evra pre „Zvezda Granda”, ja se ne stidim toga. Svaki čovek počinje od nule.

Posle napraviš karijeru i digneš cenu i sve to, ali koliko te ljudi vole i traže, toliko ćeš vredeti, toliko ćeš koštati. Samo, naravno, da se ne uobraziš i da se ne promeniš - rekla je nedavno Kaća koja je sada priznala da nikada ne bi odabrala za partnera muškarca koji ne radi.

- Kako da ne bude sigurnost kada i muškarac zarađuje, ne mogu da budem sa muškarcem koji neće da radi ništa, koji sedi kod kuće i čeka mene da mu donesem pare – rekla je pevačica.

U medijima se spekuliše da njen suprug zarađuje milione igrajući u stranim klubovima, a Kaća kaže da je ovom rečenicom aludirala generalno na odnose, a ne na svoj brak.

- Nemam problem da neko radi neki drugi posao i da zarađuje manje, bitno je samo da radi nešto. Ne volim ljude koji su lenji, nekog ko spava do tri i ne radi ništa. Meni je to odvratno. Muškarcima jeste teže u odnosu kada je žena sposobna, stabilna i situirana – zaključila je Kaća za „Grand”.

Komentari (0)

Loading