Celebrity News

Pokušajte da uočite razliku između braće: Nikola i Đorđe Đuričko izgledaju kao da su blizanci, jedan je glumio dedu drugom

Nikola Đuričko i njegov brat Đorđe liče kao da su blizanci

Pokušajte da uočite razliku između braće: Nikola i Đorđe Đuričko izgledaju kao da su blizanci, jedan je glumio dedu drugom

Antonio Ahel/ATAImages

Nikola Đuričko jedan je od naših najuspešnijih glumaca. Talenat mu je otvorio vrata Holivuda, gde poslednjih godina niže zapažene uspehe.

Instagram

 

Nikola se u Ameriku preselio sa suprugom Ljiljanom, ćerkom i sinom. U Beogradu je ostavio roditelje, a malo je poznato da šarmantni glumac ima sestru Milicu i brata Đorđa.

Pročitajte: Ovde je bio velika zvezda, a u Americi živi u OVAKVOM STANU - Zavirite u dom Nikole Đurička u Los Anđelesu, sve je jasno (FOTO)

Đorđe Đuričko rođen je 1973. godine, a u njegovoj biografiji navodi se da je glumac i reditelj. Gledali smo ga u nekoliko manjih uloga, a šira javnost bila je u prilici da ga vidi u seriji “Vratiće se rode”, kao Svetozara Tozu Stefanovića.

U toj seriji Đorđe je igrao dedu svom bratu Nikoli. S obzirom da braća izgledaju identično, skoro kao blizanci, mnogi nisu ni primetili da je reč o dve osobe, već su pretpostavili da Nikola Đuričko igra oba lika.

You tube printscreen

 

Đorđe i Nikola Đuričko su u detinjstvu zajedno išli na sport, ali i pohađali časove glume. Kako kažu upućeni, nastavnici su smatrali da je stariji brat talentovaniji i da mu se smeši svetla budućnost u toj profesiji. Međutim, iako se školovao u tom pravcu, nije se glumi posvetio kao Nikola.

Osim ljubavi prema glumi, dele i ljubav prema muzici, pa su obojica svirali u bendovima.

Pročitajte: Očeva je kopija i najveći ponos! Sin Nikole Đurička ima povod za slavlje, roditelji presrećni (FOTO)

O tome koliko su braća bliska najbolje govori to što se Nikolin sin zove - Đorđe. 

You tube printscreen

 

Komentari (0)

Loading