Celebrity News

Ko bi se tome nadao: Rada Đurić se razvela u tajnosti, sama podigla dvoje dece, a sada...

Rada Đurić napustila televiziju N1

Ko bi se tome nadao: Rada Đurić se razvela u tajnosti, sama podigla dvoje dece, a sada...

Matija Stanisavljević/ATAImages

Rada Đurić, omiljena televizijska novinarka, naklonost publike stekla je davnih dana, i to kao voditeljka „Beogradske hronike”. Ipak, pre nekoliko godina, odlučila je da napravi drastičan zaokret, pa je napustila državnu televiziju i pokrenula emisiju „Da sam ja neko”.

Matija Stanisavljević/ATAImages

 

Omiljena voditeljka, iako je godinama bila pred očima gledalaca, vešto je uspevala da sačuva privatni život od znatiželjnih pogleda.

Pročitajte: Razvod Rade Đurić nakon 15 godina braka - Evo zbog čega je voditeljka ostavila misterioznog Gorana, njenu ljubav iz detinjstva

Mlada se udala za Gorana Đurića, ljubav iz školskih dana, sa kojim je odrastala u Lazarevcu. Dobili su ćerku Veru i sina Despota.

Posle 15 godina zajedničkog života Rada Đurić stavila je tačku na brak, napustila rodno mesto i preselila se u Beograd. O porodičnoj situaciji nikada nije previše govorila, već se u tišini posvetila odgajanju dece.

Vera Đurić se rano osamostalila, odselila se u Ameriku gde je završila školu i zasnovala porodicu. Njena majka svojevremeno je priznala da je ostala željna ćerke, budući da su više bile razdvojene nego što su živele zajedno. Ipak, nije želela da joj kvari sreću i dozovolila joj je da ode preko okeana.

Sin Despot ostao je u Srbiji. Opredelio se za profesiju koja nema dodirnih tačaka sa onim čime se bavi njegova uspešna majka, tačnije završio je studije slikarstva.

Pročitajte: Rada Đurić zbog ćerke podnela veliku žrtvu - Retko priča o tome, a Vera je otišla jako mlada (FOTO)

Imajući u vidu da su joj deca odrasli ljudi, koji grade svoje živote, Rada sada ima dovoljno vremena da se posveti sebi i svojoj karijeri. Posle višegodišnjeg boravka na televiziji N1, Rada od ove jeseni postaje zaštitno lice Televizije Nova.

Na radost poštovalaca njenog rada, ponovo se vraća u poslepodnevni termin, gde će se u okviru emisije „Među nama” baviti svim važnim društvenim temama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV NOVA (@novas.tv)

 

Maja Nikolić, koja je do sada bila na tom mestu, i sama je napravila poslovni transfer i od jeseni će biti deo Blic televizije.
 

Komentari (0)

Loading