Celebrity News

Nisam se usudila da sanjam da me neko može učiniti srećnom: Evo ko je Jeleni Helc vratio osmeh posle porodičnog nasilja

Glumica Jelena Helc podelila divne vesti

Nisam se usudila da sanjam da me neko može učiniti srećnom: Evo ko je Jeleni Helc vratio osmeh posle porodičnog nasilja

You tube printscreen

Glumica Jelena Helc pre nekoliko godina napustila je Narodno pozorište, pa i Srbiju, i zajedno sa suprugom otisnula se u inostranstvo.

You tube printscreen

 

Sa njima je krenuo i njen sin iz prvog braka Vuk. Kasnije im se pridružilo još troje mališana: Matija, kao i bliznakinje Jana i Maša.

Pročitajte: Ispovest koja ledi krv - Srpska glumica Jelena Helc razvodi se zbog nasilja u porodici

Naizgled idiličan porodični život koji je zasnovala u Nemačkoj raspao se 2020. godine. Jelena je dugo trpela porodično nasilje, a o tome je tek nedavno progovorila za portal Mamaznanja.

- Kad me pitaju zašto nisam ranije “presekla”, teško je odgovoriti u jednoj rečenici. Svaka žena koja je bila u toj situaciji reći će vam isto: Ti voliš ideju sa kojom si ušao u brak. Nadaš se i veruješ da će biti bolje. Uz to, pomeša se strah za egzistenciju, strepnja da će te drugi osuđivati. Zlostavljači nisu uvek loši, imaju i divnu stranu. To je rolerkoster u koji te ubace - rekla je glumica Jelena Helc.

Kako je istakla, deca su joj dala snagu da se suprotstavi mužu nasilniku i izađe iz braka.

- Ja kod kuće imam zdravu, pravu, veselu i voljenu decu koja nemaju noćne more i, što je najvažnije, nikoga se ne plaše. Mislim da je bolje da odrastaju bez oca, nego uz oca kog se boje. Bolje je da nikada ne vide oca, nego da gledaju ono što je meni radio - naglasila je.

Pročitajte: Karleuša prijavila Duška Tošića zbog fizičkog napada na nju i njenog prijatelja

Decu, sa kojom se nedavno vratila u Beograd, Jelena sama odgaja. Najstariji sin Vuk završio je srednju školu, a ponosna majka svečani momenat objavila je na Instagramu.

Instagram

 

- Nisam se nikad usudila da sanjam da me neko može učiniti ovako srećnom i ponosnom. Moj Vuk, moje sve - poručila je glumica Jelena Helc.

Komentari (0)

Loading