Celebrity News

Ima samo 10 godina, a pohađa dve škole i trenira dva sporta: Sin Adila Maksutovića je vunderkind

Sin Adila Maksutovića je vunderkind

Ima samo 10 godina, a pohađa dve škole i trenira dva sporta: Sin Adila Maksutovića je vunderkind

Ata Images

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski upoznali su se kao deca, a kada je prijateljstvo preraslo u ljubav, njih dvoje stali su pred oltar, dobili dva sina i pobedili sve nedaće.

Poznato je da je pevaču porodična intima veoma bitna, te nijedan sin Adila Maksutovića nema društvene mreže. Iako jedan od naslednika ima samo četiri godine, drugi je već sada očev veliki ponos zbog svih talenata koje neguje i poseduje.

Pročitajte: Kad je položio venac na grob, nastao je muk - Unuk Džeja Ramadanovskog u suzama na pomenu pevaču (FOTO)

Naime, stariji sin Adila Maksutovića pravi je vunderkind, a sva njegova postignuća otkriva ponosni otac za "Telegraf JetSet".

- Verovali ili ne, ne znam da li je to dobro ili loše, ali ne znam da li bi moji sinovi znali da nabroje, ajde ovaj mali je mnogo mali, ima četiri godine, ali ovaj veliki ima deset godina, ali ne znam da li bi umeli da nabroje deset nekih estradnih ličnosti. Što ne znači da slušaju samo, ne znam, klasičnu muziku, a slušaju klasičnu muziku zato što i svira klavir, stariji sin - otkriva Adil.

- Nije samo da ga mi sad kao nešto usmeravamo da bude nobles, nego prosto ne želim da bude opterećen estradom. Da sve dođe u svoje vreme, ako je od njega, bude zanimala muzika, ako bude hteo da peva neke narodnjake, ne želim da kažem onako najgore "dvojkače", ako bude poželeo da peva, ja ću ga podržati, ali pod jednim uslovom, da ima zaista dara. Da ako ima dara za to i poželi da peva koju god vrstu muzike ili da svira, je l', ja ću ga iskreno podržati.

Ata Images

 

- Tako da nije to da sad kao nešto njega usmeravam, ali želim da dete bude dete, želim da se igra sa drugarima, da je napolju, da igra fudbal po ceo dan, ima sve petice, moram da ga pohvalim, u muzičkoj školi je takođe odličan, trenira dva sporta, zaista ne znam više, nemam reči hvale za njega, da sa toliko malo godina bude toliko dobro dete, tu da ga ne ureknem - otkriva Adil afinitete svog sina i kaže da bi ga u budućnosti podržao da poželi da izađe u javnost i napravi društvene mreže.

- Tako da, na sve to, ja sad da mu stavljam i neki tag, da bude na društvenim mrežama i da pravi neke TikTok klipove i da se bavi time, mislim da nema potrebe, kada bude stasao, ako bude odlučio da ima ne znam kakav influens na društvenim mrežama i da pokazuje možda sve te njegove veštine, zašto da ne, za sad je mali.
 

Komentari (0)

Loading