Celebrity News

Okružen glumicama: Gde je to sinoć viđen Novak Đoković i gde je bila Jelena (FOTO)

Odnos Novaka i Jelene Đoković već mesecima ne prestaje da se komentariše. Svaki Novakov pokret pod budnim je okom javnosti, a još više od toga, svaka reč Jelene Đoković.

Okružen glumicama: Gde je to sinoć viđen Novak Đoković i gde je bila Jelena (FOTO)

I sinoćni izlazak Novaka Đokovića dao je povoda za komentarisanje. Iako je prisustvovao predstavi "Široka zemlja", fotografija koja je kasnije objavljena na društvenim mrežama, pokrenula je pitanje: Gde je Jelena?

Čini se da Novak u poslednje vreme sve češće izlazi bez svoje supruge, što je dovelo do toga da njihov odnos neprekidno bude u fokusu javnosti. Međutim, ima li ovde povoda za priče o narušenom odnosu Novaka i Jelene? Da li ona ostaje kod kuće kao poslušna supruga, ili samo bira da se ne eksponira javno, logično je pitanje, koji bi mnogi postavili, a odgovor je jednostavniji nego što mislite.

Pročitajte: Dijana Đoković PRVI PUT iskreno o snaji Jeleni - Nisam očekivala da će je Novak oženiti! OVE stvari u braku NE ODOBRAVAM...

 

 

Naime, odnos Novaka i Jelene Đoković skladniji je nego ikada, a ona se trudi da svog supruga prati u stopu. Upravo je tako bilo i prošle večeri, međutim, Jelena je odabrala da umesto da se nađe na fotografiji sa glumačkom postavkom predstave, bude sa druge strane objektiva i svog supruga fotografiše u društvu maestralnih glumaca.

Da je i ona pravila društvo suprugu, protekle večeri, svedoči poruka zahvalnosti koju je bračnom paru uputila Milena Vasić.

- Velika je čast bila sinoć igrati predstavu! Hvala Novaku i Jeleni što su nam posvetili svoje vreme - napisala je glumica.

Komentari (0)

Loading