Celebrity News

Ekskluzivni pogled na Noletovu novu vilu od 1200 kvadrata na Pavlovačkom jezeru! Zastaće vam dah od luksuza u kom će Đokovići uživati (FOTO)

Kuća Novaka Đokovića koja je u izgradnji na Pavlovačkom jezeru prostire se na velikoj površini i kada se završe svi radovi biće pravi raj za čitavu porodicu Đoković.

Ekskluzivni pogled na Noletovu novu vilu od 1200 kvadrata na Pavlovačkom jezeru! Zastaće vam dah od luksuza u kom će Đokovići uživati (FOTO)

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, kako prenosi "Nova.rs" na nagovor oca Srđana, koji mašta o tome da mu sva deca žive u otadžbini, kupio je ogroman plac u Sremu, na kojem se intenzivno gradi velelepna kuća, koja će biti utočište i oaza mira celoj porodici Đoković.

Kuća Novaka Đokovića na Pavlovačkom jezeru je raj na zemlji

Na Pavlovačkom jezeru, vila koja će biti drugi dom Novaku i Jeleni i njihovoj deci Tari i Stefanu, odiše luksuzom kakav dolikuje našem šampionu i kakav zaslužuje zbog svog napornog rada i uspeha koje niže neprestano.

Pročitajte: Jelena Đoković posle duže vremena u javnosti, pogledajte kako izgleda posle odmora

Milan Ilić/RAS Srbija

 

Osim toga što će luksuzno zdanje biti dekorisano unutra po željama i ukusu Đokovića, vila će imati i svoj restoran, kao i prostrani bazen, a sve će to biti na 1200 kvadratnih metara, prenosi pomenuti medij.

Podsetimo, Novak Đoković poseduje luksuzne nekretnine širom sveta, a kako izgleda njegova kuća u Marbelji pogledajte ovde.

 

 

Komentari (1)

Loading
Biljana Tutorov

09:03 22.10.2021

Moram da se nadovežem za sam Naslov,Ja sam iz Srbobrana.I Naslov je Pogrešan,valjda ste mislili na Srbiju,a pogrešno napisali Srbobran🤭.znam ja da sam mnogima pomutila mozak ali nisam znala da baš toliko🤭.Prijatno i uspešan dan