Celebrity News

Danas sin Jelene i Novaka Đokovića kreće u školu: Evo kakvu su odluku poznati roditelji doneli o Stefanovom obrazovanju

Sin Novaka Đokovića, Stefan Đoković, danas je krenuo u prvi razred osnovne škole a iako se očekivalo da će časove pohađati na engleskom jeziku odlučeno je da nastavu sluša na srpskom.

Danas sin Jelene i Novaka Đokovića kreće u školu: Evo kakvu su odluku poznati roditelji doneli o Stefanovom obrazovanju

Najbolji teniser sveta i njegova supruga, na iznenađenje svih, naslednika su još početkom godine upisali u privatnu školu u Srbiji, što demantuje navode da će život nastaviti u Marbelji.

Pročitajte: Izgradnja vile na jezeru koja ostavlja bez daha privedena kraju! Pogledajte novu kuću Novaka i Jelene Đoković (FOTO)

 

 

Novak i Jelena su navodno poželeli da se njihov prvenac obrazuje na isti način kako su se njih dvoje školovali i u toj nameri su istrajali. Ustanove na stranom jeziku, kao i školovanje kod kuće gotovo da nisu ni uzeli u razmatranje, jer mališana nisu želeli da liše upoznavanja i druženja sa decom istog uzrasta i mentaliteta. Prilikom odabira, od presudnog značaja im je bilo da nastavni program ne sputava njegovu kreativnost, već razbuktava njegov potencijal i pruža mu priliku da bezbrižno odrasta i stekne kvalietno znanje. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da u Stefanovoj školi časovi ne traju 45 minuta, nema zvona, a učitelji su fokusirani na kritičko razmišljanje i praktičnu primenu znanja kod dece. Takođe, sin Novaka Đokovića će naučiti sve o srpskoj kulturi i istoriji, a nastavni kadar je odličan.

Pročitajte: Jelena Đoković rekla "NE" trećem detetu

 

 

Na stacioniranju u Srbiji najviše je insistirala Jelena, za koju je sinovljev polazak u školu veliki korak. Požrtvovana je majka koja će obaveze naslednika ubuduće staviti ispred suprugovih, te ga porodično neće više toliko učestalo pratiti na turnirima. Budući da je Stefan pošao u školu u kojoj se potrazumeva da su roditelji uključeni u obrazovanje svoje dece Jelena se uveliko pripremila na to čitajući stručnu literaturu, na kraju krajeva ona će biti stalno uz sina i najviše raditi s njim.

 

 

Sin Novaka Đokovića danas se po prvi put upoznao sa drugarima iz školske klupe i učiteljicom, a roditelji su neizmerno ponosni sa kakvom zrelošću je svemu tome pristupio.

 

 

 

Komentari (0)

Loading