Celebrity News

BAJKOVITO SLAVLJE za šampionku: Pogledajte prve fotografije sa venčanja Ivane Španović

Venčanje Ivane Španović bilo je kao što ga je šampionka oduvek zamišljala, a sada su osvanule prve fotografije predivne atmosfere koju će ona i njen suprug pamtiti do kraja života.

BAJKOVITO SLAVLJE za šampionku: Pogledajte prve fotografije sa venčanja Ivane Španović

Srpska šampionka i atletičarka Ivana Španović izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Marku Vuleti. Na bajkovitom slavlju prisustvovali su najbliži prijatelji i rodbina, goste je zabavljala pevačica Edita Aradinović, a mladencima je bilo sve po volji.

Venčanje Ivane Španović i Marka Vulete, odigralo se na jednom ranču nadomak Beograda, iako se spekulisalo da će se održati u Ujednjenim Arapskim Emiratima.

Pročitajte: Verenik Ivane Španović otkriva - Ona mi najbrže podigne pritisak

 

 

- Znala sam da si taj, jer si me čak pustio da nosim patike tokom našeg prvog plesa - napisala je atletičarka ispod objave na "Instagramu".

Marko je takođe podelio fotografiju sa venčanja, uz dirljive reči.

Pročitajte: Ivana Španović nikad iskrenija - Neizmerno sam tužna

 

 

- Uvek sam delio ljude na gledaoce i one koji zaista žive život. Ovi drugi se uvek bude zahvalni na svakom novom jutru i raduju se svakom novom danu. A kad imate nekog sličnog sebi, sa kim možete da podelite svako to jutro i dan, srećan ste čovek - napisao je on, uz fotografiju najsrećnijeg dana svog života.

Komentari (0)

Loading