Celebrity News

Verenik Ivane Španović otkriva: Ona mi najbrže podigne pritisak

Verenik Ivane Španović (30) Marko Vuleta personalni je trener i nutricionista, koji sa svojim pratiocima na "instagramu" redovno deli savete za zdrav život. Najčešće su to ozbiljni predlozi koji se tiču promene ishrane ili vežbi, a povremeno i duhovite opaske usmerene na račun njegove izabranice, za koju tvrdi da mu najbrže podigne pritisak.

Verenik Ivane Španović otkriva: Ona mi najbrže podigne pritisak

Poznati fitnes trener i naša najbolja atletičarka već neko vreme borave u Dubaiju gde uživaju u svojoj ljubavi. Ona naporno trenira za naredne turnine, a u pauzama oboje vole da prošetaju pored mora, što Marko doživljava kao neku vrstu psihološkog balansa. Kako je nedavno istakao, dok mu Ivana podiže pritisak, pogled na plavetnilo i talase to regulišu.

Pročitajte: Ivana Španović i njen dečko izazvali haos, zluradi komentari pljušte!

- Savet za osobe s visokim pritiskom - šetajte pored mora plava boja i talasi dokazano smanjuju pritisak i kortizol. Savet za osobe sa niskim pritiskom - nađite nekoga ko vas izluđuje. Upravo zbog balansa ja šetam pored mora i to s njom - duhovit je bio fitnes trener, koga je Španovićeva svojevremeno u medijima predstavila kao najveću podršku i osobu pokraj koje će dostići najbolje skorove u karijeri.

- Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - kazala je.

Pročitajte: Ljubav jača i od uragana! Ivana Španović u zagrljaju zgodnog dečka (foto)

Pre Vulete jedna od naših najlepših, a svakako najuspešnijh sportiskinja bila je verena za Vladimira Kumrića, pokraj kojeg je provela deset godina. Nakon rastanka njih dvoje su ostali u divnim odnosima.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading