Celebrity News

Nije lako: Jovana Joksimović vać sada na OVO priprema svoju decu

Deca Željka i Jovane Joksimović, sin Kosta i bliznakinje Ana i Srna najviše uživaju u vremenu koje provode sa svojim roditeljima, a kako Jovana i Željko imaju previše obaveza balans u roditeljstvu za njih je pravi izazov.

Nije lako: Jovana Joksimović vać sada na OVO priprema svoju decu

Godišnji odmori omiljeno su vreme svih članova porodice Joksimović, međutim, septembar je doneo nove izazove. Kosta ide u školu, Ana i Srna u vrtić, a roditelji se ovih dana bave promocijom filma "Toma", koji je na beogradskoj premijeri doživeo ogroman uspeh.

Na pitanje o teretu roditeljske slave, Jovana je imala spreman i veoma otrežnjujuć odgovor.

- Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost - kaže Jovana za "Blic" i dodaje:

Pročitajte: MAGIČNA NOĆ POD ZVEZDAMA - Saznajte na koju letnju destinaciju su se otisnuli Jovana i Željko Joksimović (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

 

- I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive.

- Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo - rekla je ona i objasnila da je upravo zbog toga za sina Kostu odabrala školu u kojoj ga uče da radi i postane samostalan dečak.

Komentari (0)

Loading