Celebrity News

Upoznajte Ninu Bosiljčić! Jelena Tomašević konačno pokazala ćerku (FOTO)

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, Nina, izrasla je u zrelu devojčicu, svesnu popularnosti svojih roditelja. Devetogodišnja Nina dugo je bila misterija domaćoj javnosti, jer su mama i tata neko vreme odlučili da je skrivaju od radoznalih pogleda. Ipak, ona je prava kopija svoje majke Jelene, prema držanju, stasu i lepoti koju je nasledila.

Upoznajte Ninu Bosiljčić! Jelena Tomašević konačno pokazala ćerku (FOTO)

Nina Bosiljčić je tatina princeza i prava kopija svoje majke. Ipak, domaća javnost dugo nije imala prilike da je upozna, jer su ponosni roditelji birali da svoju ćerku barem malo zaštite od slave i medijskih napisa, koji su njihov, ali ne i Ninin izbor.

Ipak, ponosna mama Jelena nije mogla da izdrži a da javnosti ne pokaže prelepu devojčicu, koja je izrasla u pravu kopiju svoje majke.

Na fotografiji, koju je Jelena objavila na društvenim mrežama Jasno se vidi da njena ćerka mnogo liči na nju, po držanju, stasu, ali i lepoti koju joj je Jelena nesebično podarila.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić, moderni vitez - Život bih dao za Jelenu i naše dete

Skromna, umiljata i uvek nasmejana Nina šalje energiju, zbog koje njeni roditelji i važe za omiljeni par domaće javne scene. Njeno vaspitanje, za njih je najveći životni zadatak, a evo kako je jednom prilikom o tome govorio Ivan:

- Strepim od toga da ne budem neumeren roditelj, da se ne plašim više nego što je potrebno, da ne budem prestrog i da ne uvodim red gde mu nije mesto. Nego da se neprestano podsećam na to da budem formula pravoslavnog oca - strog ali pun ljubavi. Svestan sam da je na korist da mom detetu budem autoritet. Ali autoritet nisi samo vikanjem ili batinom, nego i svojim delom. Moje dete vidi koliko ja učim, da ja rano ustajem, da treniram. Ona me gleda i prati. Ne mogu naučiti nešto što ne znam. Zato se trudim da pred svojim detetom pokazujem sve što znam. A ostalo verujem da će sama naučiti - reako je on za "Blic".

Komentari (1)

Loading
Jelka

08:25 20.08.2021

Bravo za Bosiljčić-Tomašević svako dobro vam želim da ste živi i zdravi i sačuvani od svakog zla i poroka,,,, ❤️🙂