Celebrity News

Ivan Bosiljčić, moderni vitez: Život bih dao za Jelenu i naše dete

Ivan koji je godinama angažovan u ruskoj kinematografiji, u razgovoru za "Story" priznaje koji je događaj ostavio snažan trag u njegovom životu i otkriva na šta je sve spreman zarad dobrobiti svojih najbližih...

Ivan Bosiljčić, moderni vitez: Život bih dao za Jelenu i naše dete

Glumac priča kao da recituje i ima takve manire da je miljenik i naših majki. Iako bi neko mogao da pomisli da se umetnik Ivan Bosiljčić (41) tako ponaša u javnosti jer odlično poznaje svoju ciljnu grupu, a da je privatno drugačiji, mora se priznati da je on zaista poput modernog viteza. Zaštitnički nastrojen prema porodici, s jasnim, muškim pogledom na život, nežan i brižan prema ženama i pun blagonaklonosti generalno prema svim ljudima...

Nikad nismo čuli da mu je teško da paralelno živi i radi u dve vrlo udaljene zemlje, daleko od porodice, sa situacijom zbog pandemije bori se jednostavnim sagledavanjem problema i prihvatanjem nove realnosti kao sastavnog dela života i kaže da je naučen strpljenju i trpljenju. Dok su mnogi teško prihvatili sve ono što nam se dešava, markantni Užičanin vredno je radio.

Rezultat njegove marljivosti tokom izolacije videli smo pre dve nedelje, kada je 28. oktobra izveo premijeru svog novog autorskog projekta pod nazivom ,,Naše veče". Karte su prodate u roku od nekoliko dana, i za premijeru i za prvo sledeće izvođenje, a ovog meseca on sa svojim projektom kreće na turneju po Srbiji.

Ivan Bosiljčić oduševio Jelenu: Rođendanska čestitka o kojoj se priča!

Nedavno ste na vrlo lep i romantičan način javno čestitali Jeleni rođendan. Koliko njoj, a koliko vama znače ti gestovi?

- Ne moraju takvi momenti uvek da budu javni. To što sam napisao samo je crtica u odnosu na ono kako se izražava ljubav, naročito najbližima – zagrljajem, lojalnošću i spremnošću na žrtvu zarad njih.

Mislite li da se kod nas muškarci generalno libe takvih romantičnih gestova i zbog čega je to tako? Da li možda misle da tako sami sebi oduzimaju muškost?

- Šire gledano, meni se sviđa naš muški mentalitet. Naročito je cenjen u drugim narodima, na primer, u Rusiji neprestano ističu našu mužestvenost. U savremenim šablonima, kad se pomene izražavanje emocija, odmah se misli na muško-ženske odnose. Ali ne zaboravimo da se prava emotivnost čoveka vidi i u odnosu prema detetu, roditelju, otadžbini... Mislim da je pravi muškarac onaj koji je spreman da da sve od sebe za bližnje, i život ako je potrebno.

Jelena i Ivan Bosiljčić „složili stvari“ na svoje mesto: Ovo je plan supružnika!

Miloš Nadaždin

 

Koliko vam je, dok radite u Rusiji, važno da svakodnevno održavate kontakt sa suprugom i ćerkom? Da li se nekad desi da se psihički i fizički od svega izmorite a one vam daju podstrek da nastavite još jače da gradite put u drugoj zemlji? 

- U inostranstvo ne idem na duže od 10 dana u kontinuitetu, tako i biram nove projekte. Ukoliko snimanje ipak iziskuje duži period, gledam da to bude tokom leta da Jelena i ja možemo da organizujemo česte dolaske nje i Nine i duža ostajanja kod mene. Prošla godina u Sankt Peterburgu bila je pun pogodak.

Koliko je važno danas ostati normalan i stabilan, posebno što ste supruga i vi javne ličnosti? Kakav primer želite da date ćerki?

- Jelena i ja neprestano podsećamo jedno drugo, često i naglas pred detetom, da u životu ništa nije fatalno, jer za sve postoji rešenje. To i pokazujemo Nini svojim ponašanjem. Trudimo se da joj praktično približimo našu tradiciju i našu veru, jer kakvo god vreme da bude i gde god da se nalazi, znajući svoju tradiciju moći će jasno sebe da pozicionira u odnosu na svet. A poznajući svoju veru, nikad neće imati osećaj da je sama.

Ceo intervju za šaramntnim Ivanom, kao i ekskluzivne fotografije pronađite u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 17. novembra! 

story

 

Komentari (0)

Loading