Celebrity News

Ovo su mama i tata Jelene Tomašević! Na ovoj fotografiji svi komentarišu SAMO JEDNO

Roditelji Jelene Tomašević, Dragan i Snežana Tomašević skromni su ljudi koji su i pored ćerkine slave nastavili da žive u Kragujevcu, vrlo povučeno. Stav o tome da je skromnost vrlina, a ne mana, kao i da je do cilja moguće doći jedino napornim radom skladni supružnici preneli su na kantautorku i njenog starijeg brata Darka, te danas oboje mogu da se pohvale uspešnim karijerama i privatnim životima.

Ovo su mama i tata Jelene Tomašević! Na ovoj fotografiji svi komentarišu SAMO JEDNO

Porodična okupljanja obavezna su stavka kod Tomaševića, koji vole da su bar jednom nedeljno okruženi decom i unucima. Jelena i Darko se stoga trude da kada god imaju bar malo slobodnog vremena posete roditelje i uživaju u njihovoj pažnji, iskustvu, ali i pričama o nekim prošlim lepšim danima. Često se tada povede razgovor i o tome ko od njih dvoje na koga likom, a na koga karakterno podseća, te Jelena voli da istakne da je tatino dete, dok je Darko mamin sin.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić, moderni vitez: Život bih dao za Jelenu i naše dete

 

 

Na osnovu fotografija koje su dospele u medije a na kojima je Jelena u društvu roditelja i brata može se zaključiti da nije bila nimalo pristrasna kada je rekla da više liči na oca, dok brat podseća na majku, glavnu medicinsku sestru neuro- hirurgije u kliničkom centru Kragujevac.

- Mamina profesija je da vodi računa o drugim ljudima, ali ona i mimo bolnice ceo svoj život bezrezervno pomaže svima oko sebe i onima koje poznaje i onima koje ne poznaje. Njeno srce je veliko kao svemir i ponosna sam što mi je baš ona mama - kazala je ranije Jelena.

Pročitajte: Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića oduševila sve, evo ŠTA VOLI DA RADI U SLOBODNO VREME (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading