Celebrity News

Milica Pavlović jednom puni 30! Gosti pristigli u glamuroznom izdanju, a svi pitaju samo jedno: Gde je Nikolas?

Rođendan Milice Pavlović i to trideseti, definitivno je događaj dana. Od ranog jutra na adresu mlade pevačice pristižu pokloni, buketi cveća i najlepše želje, a veče je rezervisano za najluđu proslavu. Fotografije sa žurke svi očekuju sa nestrpljenjem, jer mnogi veruju da je ovaj, ne mali povod konačno razlog da Milicu Pavlović i Nikolasa Saveljića vidimo zajedno.

Milica Pavlović jednom puni 30! Gosti pristigli u glamuroznom izdanju, a svi pitaju samo jedno: Gde je Nikolas?

Rođendan Milice Pavlović, posebno ovaj jubilarni, neće proći bez žurke za pamćenje, koju je pevačica do detalja isplanirala i organizovala u jednom lukusznom restoranu u prestonici.

Slavljenica, koja se za događaj dana spremala od rane zore, na lokaciju najluđe žurke u gradu stigla je pre zalaska sunca, a njen savršen stajling, očarao je prisutne. Duga smeđa kosa bila je puštena, a vitku figuru ispratila je seksi korset haljina sa ružičastim šljokicama, koja je dodatno naglasila Miličino izvajano telo.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović za "Story" PRVI PUT o Nikolasu Saveljiću!

Milica nije skidala osmeh sa lica, ali nije mogla ni da zavara prisutne, koji su nestrpljivo očekivali da ugledaju njenog emotivnog izabranika, Nikolasa Saveljića.

Ipak, kao i uvek do sad, Sinjorita o svom izabraniku nije rekla ni reč.

Ata Images

 

Na proslavi je sve bilo u znaku Milice Pavlović, dekorisano u pink tonovima i sa njenim posterima, a na proslavu je Milica ušetala uz atraktivan, zavodljivi ples, dok su je gosti čekali na svojim mestima.

Zvanice su pristizale u velikom stilu, a među prvima stigla je Miličina dobra drugarica, glumica Dragana Mićalović. 

Pročitajte: Trik za brzo mršavljenje Milice Pavlović - Dijeta koju ćete obožavati!

Nije izostalo ni prisustvo Dive, koja je svojim upečatljivim stajlingom privukla veliku pažnju.

Ata Images

 

 

Atmosferu na proslavi do usijanja je doveo Cobi, a žurka je u nekom trenutku prerasla u pena party. Sudeći po objavama gostiju, na društvenim mrežama, svi su se sjajno proveli, ipak, do kraja večeri od Nikolasa Saveljića nije bilo traga.

Izgleda da slavlje sa njim tek sledi i da će biti posebnije od žurke za pamćenje, koju je za prijatelje priredila Milica.

Komentari (0)

Loading