Celebrity News

Milica Pavlović blista: Od Nikolasa ni traga, a za ruku je drži ON (FOTO)

Dečko Milice Pavlović, Nikolas Saveljić trenutno je u Crnoj Gori i dane provodi odvojeno od svoje devojke. Ipak, čini se da Milica savršeno provodi vreme bez Nikolasa i to u društvu ovog frajera.

Milica Pavlović blista: Od Nikolasa ni traga, a za ruku je drži ON (FOTO)

Iako je pre samo nekoliko dana, tokom intervjua nagovestila svadbena zvona, Milica Pavlović dane u Beogradu provodi razdvojena od svog momka. Ipak, čini se da joj to ne pada teško, s obzirom da sa lica ne skida osmeh.

Odevena u žutu haljinu otvorenih leđa, koja savršeno ocrtava njenu figuru, Milica je došla na rođendan svog prijatelja, spremna za ludu zabavu.

Pročitajte: Milica Pavlović očarala svekrvu! Evo šta o vezi Nikolasa i Milice misli Dijana

Ipak, ona se ovoga puta nije pojavila sama, a fotografija koju je na "Instagramu" podelila pokrenula je brojna šuškanja. 

Milica se naime na rođendanu svog prijatelja pojavila se držeći se za ruku sa zgodnim muškarcem, a šuškanja su odmah počela. Ipak, Nikolas nije imao razloga za brigu. Milica je za ruku držala Nikolu Bokuna, kolegu i jednog od najboljih prijatelja, sa kojim je došla na luksuznu proslavu.

Instagram

 

Odevena kao za crveni tepih, Milica je na društvenim mrežama pobrala brojne komplimente, a kako se na proslavi provela govore snimci na njenom "Instagramu".

Komentari (0)

Loading