Celebrity News

LEPOTA IM JE U GENIMA: Upoznajte rođenu sestru voditeljke Minje Miletić (FOTO)

Sestra Minje Miletić voditeljkin je najveći životni oslonac.

LEPOTA IM JE U GENIMA: Upoznajte rođenu sestru voditeljke Minje Miletić (FOTO)

Voditeljka i novinarka Minja Miletić dobro je poznata domaćoj javnosti, a o njenoj rođenoj sestri Aleksandri malo se toga zna. Osim što je fizički veoma slična voditeljki, sestra Minje Miletić je i njena velika podrška, te njih dve dele sve životne radosti i brige.

Pročitajte: Samo za odabrane - Story vas vodi na intimnu rođendansku proslavu Minje Miletić (FOTO)

Instagram

 

Voditeljka je neretko isticala da su njih dve najbolje prijateljice, a kada im god obaveze dozvoljavaju, Minja i Aleksandra se trude da svoje zajedničko vreme provode kvalitetno. Neretko putuju zajedno, te se stiče utisak da se odlično slažu.

Svojevremeno je Minja objavila njihovu zajedničku fotografiju, povodom Aleksandrinog rođendana, ispod koje je napisala dirljive reči.

- Da su sve sestre kao ti, ovaj svet bi bio veličanstvenije mesto - napisala je voditeljka , te je postalo očigledno njenim pratiocima, koliko voli Aleksandru i da neprestano neguje njihovu sestrinsku vezu koja je neraskidiva.

Pročitajte: Veliki televizijski povratak Minje Miletić - Evo ko će čuvati Aniku

Instagram

 

Sestra Minje Miletić, takođe se bavi društvenim naukama, s obzirom na to da je završila sociološke studije na Filozofskom fakultetu. Takođe, bila je udata za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Novaka Martinovića, sa kojim je dobila 2013. ćerku Unu, ali su se ubrzo razišli, nakon petnaestogodišnje veze.

Inače, dok je Minja bila u blagoslovenom stanju, otkrila je da joj je upravo Aleksandra najviše ugađala, ali i da je vreme provedeno sa sestričinom Unom bila neka vrsta pripreme pred majčinstvo koje je nastupilo kasnije.

Komentari (0)

Loading