Celebrity News

Samo za odabrane: Story vas vodi na intimnu rođendansku proslavu Minje Miletić (FOTO)

Rođendanska proslava Minje Miletić prošla je u znaku nekoliko želja. A dok se voditeljka i urednica koja karijeru otpočinje na novoj televiziji u večernjim časovima zabavljala sa prijateljima, prepodne je odabrala kako bi obeležila rođendan svoje princeze Anike. Rođene na isti dan, mama i ćerka dobile su proslave za pamćenje, a "Story" donosi ekskluzivne fotografije sa lica mesta.

Samo za odabrane: Story vas vodi na intimnu rođendansku proslavu Minje Miletić (FOTO)

Minja Miletić proslavila je 41. rođendan u krugu najbližih prijatelja. Kao i uvek uz pesmicu koju su joj sve zvanice pevale uglas oduvala je svećice, a kako nam je otkrila, tom prilikom poželela je nekoliko želja, od kojih su manje-više sve vezane za njenu naslednicu Aniku kojoj je istoga dana u prepodnevnim časovima obeležila prvi rođendan. Minja tvrdi da su proslave ovog tipa odličan povod za sumiranje dosadašnjeg života, što ona redovno čini i raduje se svakoj novoj godini i izazovima.

– Život živim nikada življa jer sam shvatila da mi je uporno svaka naredna godina lepša i sadržajnija od prethodne – rekla je Minja.

Rođendanska proslava Minje Miletić - Ekskluzivne fotografije

 

 

Komentari (0)

Loading