Celebrity News

Veliki televizijski povratak Minje Miletić: Evo ko će čuvati Aniku

Minja Miletić urednica jutarnjeg programa N1 televizije vratila se na male ekrane posle godinu i po dana pauze, dok je osmomesečnu naslednicu ostavila na čuvanje emotivnom partneru, sestri i roditeljima

Veliki televizijski povratak Minje Miletić: Evo ko će čuvati Aniku

Kada smo u novembru protekle godine razgovarali sa urednicom i voditeljkom jutarnjeg programa “Novi dan” Minjom Miletić (40), otkrila nam je da neizmerno uživa u novim izazovima s kojima se kao majka osmomesečne devojčice Anike svakodnevno suočava, ali i da uveliko razmišlja kako da jutra, koja su dosada bila podređena isključivo njoj, organizuje i uskladi sa zahtevnim nadolazećim profesionalnim obavezama. Budući da je početkom nedelje, a nakon godinu i po dana pauze, ponovo stala pred kamere, zaključuje se da je Minja pronašla odgovarajuće rešenje za svoje brige i način kako da nijedan od dva najbitnija segmenta u njenom životu – posao i majčinstvo ne trpe. U pomoć su joj, kao i uvek, priskočili najmiliji: emotivni partner, sestra i roditelji, koji ne mogu da se zasite unuke te ne prave problem kada god je potrebno da je pričuvaju, nahrane, poigraju se s njom i razmaze je. Znajući da je njena naslednica u sigurnim rukama, Minja je od prvog dana pristupila vrlo predano i profesionalno zahtevnim novinarskim zadacima, što su oni koji je godinama prate primetili i pohvalili. Mnogi su se osvrnuli i na njen izgled, a jedan od komentara koji se najčešće proteklih dana mogao čuti jeste da izgleda bolje nego ikada, da neprospavane noći i briga o bebi nisu ostavile traga te da joj je majčinstvo dalo poseban sjaj i vedrinu.

– Život mi je obojen spokojem i toplinom. Osećam se sjajno. Zadovoljna sam, voljena, imam mir, porodicu, prijatelje. Tu tvrđavu niko ne može da sruši, sebično je čuvam i volim. Razlika je ta što je sada ta ekipa tvrđave brojnija za jednog veoma važnog člana (smeh). Pričali su mi da će mi majčinstvo doneti spokoj, što mi je bilo teško da poverujem, s obzirom na odgovornost koju ta uloga nosi. Sada shvatam da je reč o najjačem oružju kojim ste u stanju da savladate sve prepreke – rekla je Minja.

Pročitajte: Minja Miletić za "Story" - Ćerka je u meni probudila bezuslovnu ljubav, toplinu i strpljenje

Boško Karanović

 

Ovih dana Minjin fokus je i na novim zanimljivim pričama od društvenopolitičkog značaja. Tvrdi da su joj posao i kolege tokom pauze izuzetno nedostajali i da je jedva čekala da se prepusti dinamici koju novinarstvo sa sobom nosi.

– Trudim se da radim savesno, da budem korektna i fer, da ništa što je važno ne propustim i da se tako ponašam iz dana u dan, iz godine u godinu. Cenim upornost i vredan rad, a posebno sam zadovoljna što kroz novinarstvo mogu da učinim da nečiji problem ne ostane neprimećen i zaboravljen. Porodiljsko odsustvo bilo je poučno za mene jer sam uspela da neke stvari, okolnosti i prilike sagledam sa distance, što će mi pomoći da dodatno unapredim svoj pristup poslu – zaključila je novinarka koja ove godine obeležava 20 godina uspešnog kontinuiranog rada.

Opširnije pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 3. marta.

story

 

 

Komentari (0)

Loading