Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako milioneri slave godišnjicu braka: Ana Ivanović sa mužem Bastijanom plovi Venecijom

Mapa svih svetskih centara u kojima je popularni par stigao da pokaže svoju ljubav znatno se širila tokom poslednjih pet godina braka, koliko su prethodne sedmice proslavili, ali nešto ih iznova vraća Italiji pa su sada napravili pravu malu turneju i prisetili se, između ostalog, svog zajedničkog velikog dana.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako milioneri slave godišnjicu braka: Ana Ivanović sa mužem Bastijanom plovi Venecijom

Tačno pet godina od glamurozne i romantične svadbe u Veneciji, nekadašnja najbolja teniserka sveta Ana Ivanović (33) i njen suprug, bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger (36), vratili su se na mesto zločina, i ne samo da su se prošle nedelje, na godišnjicu svog venčanja, ponovo obreli u poznatom italijanskom gradu već su učinili baš ono što i tada – vozili se gondolom povremeno otpozdravljajući prolaznicima koji su se divili gracioznosti i skladu popularnog bračnog para. Imali su okupljeni razloge za to i sada. Ana i Bastijan i dalje su taj isti divni, inspirativni par koji odaje utisak da je u životu baš sve neviđeno lako, iako njih dvoje najbolje znaju da se za ovih pet godina mnogo toga promenilo, te da su imali neprospavane noći, ali makar zbog najboljeg od svih mogućih razloga za to. Njihova porodica obogaćena je dolaskom naslednika, dvojice dečaka koji su zauvek krunisali ovu ljubav, pa ako postoje najvažnije stanice na putu između pomenute dve vožnje gondolom, one se zovu Luka i Leon. Kada bi putnici iz ovogodišnje venecijanske priče mogli da se nekako obrate onima koji su pre pet godina svoje putovanje tek započeli, sigurno bi im s velikom radošću najpre preneli upravo te vesti, da im se kroz roditeljstvo ostvario najveći zajednički san i cilj koji su sebi još tada zacrtali. Međutim, to nije jedina priča koju su mogli da unesu u svoju zajedničku bračnu knjigu utisaka.

Pročitajte: Dragana Džajić KONAČNO otkrila kako se slaže sa zaovom Anom Ivanović

profimedia

 

 

Ako se sećate, brod kojim su isplovili u svoju bračnu luku najpre je putovao za daleki Čikago, gde su proveli prve dve godine porodičnog života. Amerika je bila interesantno, uzbudljivo, nadasve poučno iskustvo za oba člana ovog bračnog saveza, pa dok je Nemac na tom mestu privodio kraju svoju profesionalnu karijeru, Ana je uporedo tek otkrivala čari života koji je započela kao sportska penzionerka. Daleko od porodice i svega što je do tada smatrala bliskim, Ana je brzo spoznala da je tako drastična promena zapravo bila najbolji način da preseče sa starim navikama i shvati da je zbilja otpočela potpuno novo životno poglavlje.

Ubrzo, usledio je povratak u Evropu, ali najpre su određen period proveli u Španiji, gde Ana poseduje vilu, a ta zemlja pokazala se kao dobro skrovište tokom najžešćeg talasa pandemije koronavirusa, budući da su mogli da primaju u posetu članove porodice, što je Ani mnogo značilo u trenucima kada se mlađi sin Leon tek pridružio familiji. Najzad, krajem prošle godine preselili su se u Vestendorf u Austriji i, makar za sada, to je mesto na koje je ona prva venecijanska gondola stigla da se usidri. Velika promena i u tom smislu sačekala je ljupki par, ali tajna njihovog sklada za sve ove godine i činjenice da i danas izgledaju kao da su se tek juče venčali verovatno leži u svemu onome što je ostalo nepromenjeno, u tim sitnicama koje čine život, a koje obično smatramo zanemarljivim, ne naročito vrednim pomena. To je svaki od onih dana u kojima su Ana i Bastijan gotovo stidljivo, nenametljivo, dostojanstveno prikazivali svoj bračni život javnosti povremenim objavama na društvenim mrežama, fotografijama preko kojih smo mogli da spoznamo jednostavnost života koji vode i u kom beskrajno uživaju. Pored tih povremenih prikaza, doduše, nisu dozvoljavali dublji uvid u svoju svakodnevicu i možda to što su je sačuvali i jeste najbolji recept da ona traje. U maniru fotografija i kratkih poruka jedno drugom nastavili su i ovim povodom, pa su godišnjicu braka čestitali na prepoznatljiv način.

– Srećna peta godišnjica mojoj ljubavi, Ani. Idemo ka narednoj – kratko je poručio Bastijan uz selfi iz jedne od njihovih čuvenih šetnji, ali bivša teniserka ovim povodom objavila je nešto ipak malo ekskluzivnije. Naime, na svom instagram nalogu postavila je fotografiju od pre pet godina, upravo sa samog venčanja, na kojoj su Basti i ona uhvatili trenutak predaha samo za sebe i na kojoj veoma intimno i iskreno uživaju u onome što su u tom momentu postali. Lepu sliku pratila je i Anina čestitka upućena mužu.

Pročitajte: Ana Ivanović optužila bivšeg dečka za krađu skupocenog sata! Neviđeni skandal koji se krije!

profimedia

 

– Toliko ima prelepih uspomena na ovaj dan od pre tačno pet godina. Zahvalna sam na svakom pojedinačnom danu koji sam do sada provela s tobom. Bilo je ovo pet savršenih godina. Hajde da ih napravimo još petsto – bila je nešto ambicioznija Srpkinja u svojoj poruci.

Sudeći po onome što su objavljivali u danima koji su usledili, Ana i Bastijan napravili su od svoje posete Italiji pravi mali odmor, te osim što su se nekoliko dana zadržali u Veneciji koja ih podseća na dan venčanja i gde su, između ostalog, posetili i katoličku crkvu u kojoj su se uzeli, stigli su da odu i do Rima, mesta u kojem je svojevremeno Bastijan zaprosio svoju današnju suprugu, godinu dana pre same ceremonije. Rešili su da prestonicu Italije upoznaju uzduž i popreko, te su čak angažovali pomoć vodiča koji im je pokazao sve glavne atrakcije. Kako su preneli pojedini mediji, par se naročito interesovao za istorijske podatke, ali nisu mogli da odole ni trendovima današnjice pa su više puta zastajali da naprave fotografije za ličnu arhivu, ali svakako da su neke od njih kasnije podelili i s javnošću. Bastijan je u Rimu navodno imao i određene poslovne obaveze, a za to vreme Ana je isprobavala tajne italijanske kuhinje. Nisu se ni samo na svemu navedenom zadržali pa su, osim Rima i Venecije, Švajnštajgerovi posetili i Firencu. Romantiku im je tokom svih ovih poseta povremeno kvarilo to što su ih prepoznavali fanovi, naročito Bastijanovi, pošto ih bivši fudbaler u aktuelnoj zemlji prvaka Evrope u tom sportu i te kako ima.

Komentari (0)

Loading