Celebrity News

Čovek kome duguje sve! Upoznajte oca Ane Ivanović (foto)

Otac Ane Ivanović, Miroslav Ivanović zaslužan je za uspehe koje je bivša teniserka svojevremeno ostvarivala na terenu. Mudro je osluškivao njene sposobnosti i želje te joj je, kada je dovoljno stasala da se bavi sportom, za rođendan kupio reket, što ona pamti kao jedan od najlepših darova koje je ikada dobila.

Čovek kome duguje sve! Upoznajte oca Ane Ivanović (foto)

Nepisano pravilo da su ćerke privrženije ocu pokazalo se istinitim i u Aninom slučaju. Miroslav joj je oduvek bio uzor, a mada se nikada nije bavio sportom, već ekonomijom pratila je njegovu radnu etiku, odnos prema životu i moralne kodekse. Od oca je preuzela i vaspitne metode po kojima danas odgaja sinove Luku i Leona.

- Isključiva sam da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih da mnogo čitaju i rade. Nije uvek lako organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome - rekla je Ana i otkrila da s decom uglavnom priča na svom maternjem jeziku, dok istovremeno sa njenim suprugom, nekadašnim fudbalerom  Bastijanom Švajnštajgerom dečaci govore na nemačkom.

- Fascinantno mi je koliko sve mogu da pokupe. Kada se okrenu ka meni, pričaju na srpskom, kada se okrenu ka njemu, progovore nemački, kad se pojavi neko drugi, ubace engleski ili čak i malo španskog, baš su me zadivili.

Pročitajte: Ana Ivanović ni ne sluti šta se sprema: Bastijan iskeširao 600.000 evra za spektakularno iznenađenje?

 

 

U kojoj meri otac nastavlja da je inspiriše Ana je otkrila i nedavno kada je na “intagramu” podelila emotivnu poruku upućenu Miroslavu za rođendan.

-Dragi tata, za rođendan ti želim sve najlepše.Nastavi da poziivno zračiš, budeš najbolji voljeni tata na svetu i inspirišeš me da i sama budem bolja - napisala je ona.


 

Komentari (0)

Loading