Celebrity News

Ana Ivanović ni ne sluti šta se sprema: Bastijan iskeširao 600.000 evra za spektakularno iznenađenje?

Ana Ivanović - poklon ne očekuje, a iznenađenje koje njen suprug sprema, ostaviće je bez teksta...

Ana Ivanović ni ne sluti šta se sprema: Bastijan iskeširao 600.000 evra za spektakularno iznenađenje?

Da su Bastijan i Ana skladan i srećan par, jasno je već kada letimično bacite pogled na njihove "Instagram" profile. Jedno drugom najveća su podrška, a njihovi osmesi govore u prilog tome koliko je ljubav jaka. Bastijan neretko sitnim iznenađenjima supruzi pokazuje koliko mu znači, ali ono što sada sprema, Ana ni ne sluti.

Ana Ivanović poklon ne očekuje, a naročito ne stan u Kuli, popularnog naselja, Beograd na vodi. Ipak, kako prenose domaći mediji, Bastijan želi da joj pokloni baš to.

Pročitajte: Ana i Bastijan Božić obeležili tradicionalno, uz česnicu i najlepše želje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kako saznaje "Kurir" Bastijan Švajnštajger angažovao je agente, koji će u njegovo ime odabrati nekretninu na trenutno najpopularnijoj lokaciji. Za svoju porodicu, on želi stan, koji će imati pogled na celu prestonicu.

Ana i Švajni do sada su, kada su u Beogradu, boravili u stanu njenih roditelja, a sada Bastijan za Leona, Luku i Anu sprema veliko iznenađenje.

Bastijan zna da Ana posebno uživa u vremenu koje provodi u Srbiji, a i sama Ana o tome je neretko govorila.

 - Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države u kojima ljudi poštuju privatnost i gde je priroda prelepa - istakla je svojevremeno za medije Ana.

Upravo zbog ljubavi koju njegova žena gaji prema svojoj zemlji, Bastijan je smatrao da je investiranje u nekretninu u Srbiji pravi korak, i iznenađenje koje će Anu ostaviti bez teksta.

Pročitajte: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Savršeno mesto za novo poglavlje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ipak, bračni par se o kupovini stana u Srbiji još uvek nije oglasio, a da li će i oni biti komšije brojnim poznatim ličnostima, koje su kupile nekretninu u Kuli, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading