Celebrity News

Švajni čestitao Ani rođendan na srpskom, gore društvene mreže! (VIDEO)

Ana Ivanović juče je proslavila 33. rođendan, a tim povodom pohvalila se čestitkom koja je mnoge raznežila. Međutim, i suprug Švajni bio je originalan!

Švajni čestitao Ani rođendan na srpskom, gore društvene mreže! (VIDEO)

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović juče je napunila 33 godine, a pratiocima obratila se putem svog „Instagrama”.Ona se pohvalila predivnim čestitkama koje su stizale bez prestanka, a ni njen rođendanski look nije ostao neprimećen. 

Na videu putem kog se obratila svojoj publici, dvostruka mama zablistala je u kožnim pantalonama i visokim štiklama koje su joj sjajno pristajale.

- Hvala za prelepe rođendanske želje iz svih krajeva sveta. Imala sma prelep dan sa porodicom - poručila je uz fotografiju na kojoj je bila neizmerno lepa i srećna. 

PROČITAJTE: Ana Ivanović ekskluzivno: Za potpunu sreću nedostaje nam jedna stvar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Nov 6, 2020 at 11:29am PST

Osim čestitki iz celog sveta, Ana je dobila još jednu i to od supruga Bastijana Švajnštajgera koji je raznežio sve žene sveta. 

On je na svom „Instagramu” objavio video u kom svojoj miloj supruzi čestita rođendan na srpskom jeziku.

Ovaj njegov potez sve je oduševio, a komentari ispod ovog video-priloga ne prestaju da pljušte.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

PROČITAJTE: Istančan stil: Ana Ivanović u trendi cipelama koje i vojvotkinja Kejt obožava (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Nov 6, 2020 at 8:34am PST

Ana Ivanović prelomila - Trenuci s porodicom su sve! 

Iako je u tenisu ostvarivala izvanredne rezultate, nekadašnja sportiskinja odlučila je da se ne bavi više belim sportom. Ne vidi sebe u budućnosti kao profesionalnog trenera, ali kao majku, privrženu suprugu i te kako da. Nedavno je govorila upravo na ovu temu, a u nastavku podsetite se šta je rekla...

- Ne vidim sebe u budućnosti kao profesionalnog trenera, mogla bih da mentorišem igrače i pomognem im u nekom određenom vremenskom periodu, ali ne mogu da zamislim sebe da ponovo putujem toliko i budem odvojena od porodice - kaže Ana i priznaje:

- Uživala sam kao profesionalna teniserka jer sam radila nešto što volim. Bilo je sjajno što sam imala šansu da proputujem svet i upoznam različita mesta i ljude. Ali najgori deo u tenisu je upravo isti, što zbog silnih putovanja nemaš priliku da budeš kod kuće i ne znaš šta više da zoveš svojim domom. Stalno ti nedostaju prijatelji i porodica.

Komentari (0)

Loading