Celebrity News

Ana Ivanović optužila bivšeg dečka za krađu skupocenog sata! Neviđeni skandal koji se krije!

Bivši dečko Ane Ivanović - odrednica koja se na guglu neretko pretražuje, pa ipak, o emotivnom životu nekadašnje teniserke malo se toga zna.

Ana Ivanović optužila bivšeg dečka za krađu skupocenog sata! Neviđeni skandal koji se krije!

Ipak, sudeći po onome što se šuška u krugovima dobro obaveštenih, Ana Ivanović, pre nego što je srela Bastijana, nije imala sreće pri odabiru partnera.

Sa tadašnim košarkašem Ivanom Paunićem, ljubavi je, kako se tada pisalo, došao kraj, zato što je on u medije izneo informaciju o njihovoj vezi, dok je Ana svoj emotivni život oduvek skrivala od radoznalih pogleda.

A pre nego što je srela svog supruga, Ana se zabavljala sa zgodnim strancem, sa kojom ju je upoznao, njen tada bliski prijatelj, Novak Đoković.

Pročitajte: Ko je atraktivna plavuša koja ostavlja Novaku srca ispod fotografija?

Getty images

 

Posle svega par meseci ljubavi, usledio je skandal. Naime, Ani je iz stana nestao skupoceni sat, a ona je posumnjaviši na svog emotivnog partnera odlučila da na ovu priču stavi tačku.

Iako se nakon ovog burnog raskida potrudila da identitet njenog bivšeg dečka ostane nepoznat, oni koji pomno prate dešavanja u srpskom džet setu, još uvek se sećaju koga je tada ljubila lepa Ana.

Nakon optužbi, zahladneli su i odnosi sa Novakom, koji je stao u odbranu svog prijatelja, pisalo se tada.

Ipak, Ana, koja je dugo birala pogrešne, srela je svog princa, fudbalsku legendu, Bastijana Švajnštajgera, sa kojim danas ima dva sina i uživa u bajkovitoj ljubavnoj priči, dok je greške iz prošlosti, odavno ostavila iza sebe.

Komentari (0)

Loading