Celebrity News

Žestoka bolest skinula osmeh sa lica Morane Mamić: U jednom trenutku sve je stalo!

Influenserka Morana Mamić se bori sa opakom bolešću, tumorom melanonom, a u ispovesti za svoje pratioce na društvenim mrežama otkrila je kako se oseća nakon bolnog saznanja o bolesti..

Žestoka bolest skinula osmeh sa lica Morane Mamić: U jednom trenutku sve je stalo!

Dizajnerka i poznata hrvatska influenserka Morana Mamić, obelodanila je tužne vesti o svojoj bolesti na "Instagram" profilu, koje su potresle sve njene pratioce.

Naime, bivša snaja Zdravka Mamića, kontroverznog bivšeg direktora fudbalskog kluba "Dinamo", na društvenim mrežama je objavila, fotografiju na kojoj je, naizgled, u "punom sjaju", ali je u opisu iste objasnila da ju je zadesila opaka bolest- melanom, za koji je saznala u poslednji čas.

- Ova današnja slika najbolji je prikaz površnosti društvenih mreža, pa i života, usudila bih se reći... Prvo što vidimo dobro je držeća, napucana plavuša koja pije svoju jutarnju kafu u nekom finom bistrou, i dok joj se topi led u ceđenoj pomorandži, jedinu nervozu stvara joj pomisao koju pozu da zauzme... Da... To je ono što vidimo... A ono što se ne vidi, pokušaću da vam ispišem emocijom - započela je Morana svoju ispovest.

Influenserka Morana Mamić - Ispovest koja će vas naterati da razmislite

U nastavku objave, influenserka je objasnila šok koji ju je zadesio kada je saznala da boluje od melanoma:

- Pre nepunih nedelju dana je bio dan kao i svaki drugi. Buđenje, jutarnja kafa, šminkanje, odlazak u grad, sto poziva, nervozni ulasci na IG u svakoj sekundi dosade, brdo šaljivih poruka, pa jedan opušten ručak s prijateljicom. U senci terase jednog zagrebačkog restorana glasno smo se smejale, smišljale šta ćemo raditi, koje haljine nositi, i s kime provoditi ovo leto. Iz smeha me  trgne zvuk poruke. Bacim pogled, (vidim moja Tea ) glavna sestra u Poliklinici. U trenu prođe mi glavom kako sam prošle nedelje izvadila malu crnu tačkicu na podlaktici. Poruka kratka: “Draga Morana, javite se dr Bolanči.” U toj sekundi u meni se nešto slomilo. Drhtavim rukama šest puta ukucavam broj. Sedmi put začujem zabrinut glas. “Gde ste Morana? U Beču, ili? Došao je nalaz. Imate melanom“. Dalje nisam čula niti reč, gledala sam tupo u prijateljicu i rastrojeno potvrdila da se vidimo za sat vremena na klinici - Moranin svet je, kako kaže, u trenutnku stao.

Pročitajte: Prvo javno pojavljivanje Marine Tucaković posle devete u nizu hemoterapije: Ne bojim se ničega! (video)

- U jednoj sekundi stalo je sve. Sve što je do tada bilo važno, prestalo je biti. Prva pomisao - Frano će ostati sam. Druga. Imam Jozu, mamu, sestru. Tačno tim redom. Treća. Ovi mlinci što su taman stigli na sto dobro izgledaju. Nazvala sam Jozu. Vozimo kroz gradsku gužvu. Sunce sija na najjače, a ja sam potpuno mokra od hladnog znoja. Prva rečenica koju je doktorka izgovorila bila je: “Nakon ovog idite na Kamenita vrata zapaliti sveću. Ni ja, ni moj kolega histopatolog u svojoj praksi nismo videli manji melanom. Odmah sam Vam dogovorila novu operaciju. Da ste došli za šest meseci, ništa ne bismo mogli da učinimo". Nemo sam je gledala: ”Hoću li ja umreti?”, izustio je neki glas iz mene - piše Morana i dodaje:

- "Ne, ne i ne!!!', odgovorila je vedrim tonom. Jozo, koji kaže; "Seci to doktorka, pa nek’ imam jednoruku limited edition ženu, ko Kapetan Kuka!'. Izašli smo na Gundulićevu. Nebo i zemlja spojili su se, prolom oblaka, plaču. Izujem sandale i bosa zakoračim na ulicu. Kiša u sekundi uništava do tada savršenu kosu, topi šminku, lije po preskupoj torbi, natapa do kože majicu, za koju "sam do skoro davala bubreg" samo da je imam prva... A meni, sve nevažno... Ravna crta... Hodam bosa kroz neki besmisao... Danas je bila operacija. Popila sam kafu pre toga s prijateljicom koja mi kaže: "Izgledaš top, daj da slikam!" - završava Morana, a sudeći prema njenim rečima operacija je dobro prošla, te ostaje da sačeka konačne rezultate.

Javne ličnosti iz Hrvatske ali i Srbije uputile su influenserki reči podrške i poželele brz oporavak.

 

Komentari (0)

Loading