Celebrity News

Kao da Emina nije postojala: Bivši muž Emine Jahović uputio novoj devojci šokantnu poruku (FOTO)

Nova devojka Mustafe Sandala po svemu sudeći očarala je pevača toliko, da je prošlost definitivno ostavio iza sebe, a poruka koju je posvetio novoj izabranici zaintirigrala je javnost.

Kao da Emina nije postojala: Bivši muž Emine Jahović uputio novoj devojci šokantnu poruku (FOTO)

Bivši suprug Emine Jahović prošlost je definitivno ostavio iza sebe, a emotivnu sreću pronašao je pored dve decenije mlađe devojke, Melis Sutšurup

Iako svoju vezu dugo nije javno eksponirao, Mustafa Sandal sada se devojci obratio dirljivom porukom, koja je mnoge naterala da se zapitaju, da li je Mustafina ljubav sa bivšom suprugom bila ovako jaka?

- Jednog dana žena ulazi u vaš svet, izlaže svoje srce i dušu da deli sa vama. Shvatate da su ljubav i hrabrost te žene mahanje anđeoskih krila koje vas neprestano podiže. Srećan rođendan, draga moja voljena - napisao je on uz fotografiju izabranice, koja je po svemu sudeći Eminina sušta suprotnost.

Pročitajte: SADA JE SVE JASNIJE! Emina Jahović otkrila kako je izgledao njen život - Noćima sam bila sama u sobi, uplakana i anksiozna

I dok mu sa Melis definitivno cvetaju ruže, sa bivšom suprugom Mustafa vodi sudsku parnicu, kako bi smanjio alimentaciju, koju sinovima nije platio već dve godine, pravdajući se krizom usled pandemije korona virusa.

Komentari (0)

Loading