Celebrity News

SADA JE SVE JASNIJE! Emina Jahović otkrila kako je izgledao njen život: Noćima sam bila sama u sobi, uplakana i anksiozna

Brige Emine Jahović poslednjih godina bile su tema gotovo svih domaćih i turskih medija. Talentovana kantautorka 2018. se razvela od muzičara Mustafe Sandala, sa kojim ima dva sina Javuza i Jamana, a mada je odluka o razlazu bila njena i nije je donela naprečac, medijima je priznala da je čitav taj proces u njoj izazvao tugu, bes i razočaranje. Taman kada smo se ponadali da je sreću ponovo pronašla i to pokraj milijardera Sadetina Serana ispostavilo se da ni on nije osoba sa kojom želi da dočeka starost. Nekoliko puta je romansu sa njim prekidala i obnavljala je, da bi na kraju ipak odlučila da dalje nastavi sama.

SADA JE SVE JASNIJE! Emina Jahović otkrila kako je izgledao njen život: Noćima sam bila sama u sobi, uplakana i anksiozna

Uporedo s privatnim problemima slavna pevačica susrela se i sa brigama profesionalnog tipa. Naime, kreiranje brenda kozmetike sa njenim imenom zahtevalo je pored timskog danonoćnog rada, puno odricanja, borbe s konkurencijom, ali i suočavanje s greškama i nepredviđenim izdacima,.zbog čega je, kako je nedavno javno priznala, noći provodila u suzama. 

- Dok smo stvarali brend proživela sam predivne momente, ali da, bilo i onih vrlo teškh. Plakala sam, padala, nisam mogla da dišem, bila sam anksiozna, dočekivala sam noći budna i sama. Ipak, nastavila sam da se borim i nikada mi na pamet nije palo da odustanem. Želim da dodam još nešto. Ne zaboravite da stavite karmin na usta ispod maske pre nego što izađete iz kuće. U nekom periodu moraćete da je skinete - duhovito je poručila svojim pratiocima Emina.

Pročitajte: Novac, suze i izdaja - Otkriveni detalji suđenja Emine i Mustafe

 

Komentari (0)

Loading