Celebrity News

Ovo će promeniti sve: Skandalozna ispovest Emine Jahović otkriće pravo Mustafino lice

Autor: | 21/05/2021

Knjiga Emine Jahović koja bi otkrila istinu i prikazala sve detalje braka i razvoda sa Mustafom Sandalom je u pripremi, kako navode izvori. Turski izdavač je veoma uporan u nameri da dođe do njene ispovesti, koja će u najmanju ruku postati bestseler.

Ovo će promeniti sve: Skandalozna ispovest Emine Jahović otkriće pravo Mustafino lice

Za pisanje autobiografije, bi, navodno Emina Jahović mogla dobiti vrtoglavu ciftu od 100.000 evra.

Od muzičara Mustafe Sandala se razvela 2018. godine, sa kojim ima dva sina Javuza i Jamana, a mada je odluka o razlazu bila njena i nije je donela naprečac, medijima je priznala da je čitav taj proces bio veoma težak.

Cela priča o njihovoj vezi i razlazu veoma intrigira tursku javnost zato ne čudi da bi mogla naći svoje mesto među autobiografijama. 

- Mustafa i Emina su velike zvezde u Turskoj i njihov život dok su bili zajedno privlačio je pažnju javnosti, a posebno tek posle razvoda. Javnost je bila šokirana kada je saznala da Mustafa nije plaćao alimentaciju za decu, s obzirom na to da je posle razvoda bila takva presuda, na koju se on oglušio. Ovo je bila inicijalna kapisla za ovu tursku izdavačku kuću da Emini ponudi veliku svotu novca, kako bi otkrila kakav je bio njen život sa Mustafom i da li je imala problema tokom braka koje je krila - kaže izvor blizak ovom nekadašnjem bračnom paru za "Blic".

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća u Novom Pazaru koju je Emina Jahović ustupila turskom konzulatu!

Luka Šarac

 

Emina i Mustafa za sada komuniciraju samo onoliko koliko je neophodno zbog dece, a jedno drugo su otpratili sa Instagrama. Izdavačka kuća želi što više detalja iz njihovog braka, a ako autobiografija prođe dobro, što smatraju da hoće s obzirom na to da su oboje velike zvezde, snimili bi seriju ili film. Njihov brak je punio novinske stupce, ali i posle razvoda, postao je još više zanimljiv Eminin i Mustafin život.

- Emina još razmišlja da li da prihvati ovu ponudu, jer joj zvuči primamljivo. Izdavači žele da dobiju odgovor u što kraćem roku, pa će Emina do kraja sledećeg mesec doneti konačnu odluku, kao što su i tražil izdavači - kaže izvor.

Pročitajte: Emina Jahović nikad iskrenije - Od Mustafe i alimentacije ni traga ni glasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ova svota novca je primamljiva, a Emina kako sama izdržava sama sinove, dobro će joj doći svaka svota novca. Pevačica je ranije govorila da ni tokom braka, koji je trajao skoro deset godina, nije trošila novac supruga koji je u Turskoj velika muzička zvezda.

- Nikada nisam bila od onih žena koje kroz život idu trošeći novac supruga. Nastavila sam da radim i posle razvoda, kao što sam radila i pre i za vreme braka. Zahvaljujući tome, biću uz svoju decu do samog kraja, podržavaću ih u svemu i učiniću da izrastu u muškarce koji će živeti život bez potrebe da traže bilo čiju pomoć - iskreno je rekla ranije Jahovićeva.

 

Komentari (0)

Loading