Celebrity News

KAKVA EKIPA! OVAJ popularni glumac će biti prvi komšija Anastasiji Ražnatović i Đorđu Kuljiću u novoj zgradi

Anastasija i Đorđe Kuljić iz dana u dan sve su bliži useljenju u zajednički stan u Beogradu, zbog čega je mlada pevačica posebno uzbuđena. Iako će im u posetu stalno dolaziti porodica i prijatelji, mladom paru neće biti dosadno ni onda kada gosti nisu najvaljeni, jer će im, po svemu sudeći, prvi komšija biti baš super dečko!

KAKVA EKIPA! OVAJ popularni glumac će biti prvi komšija Anastasiji Ražnatović i Đorđu Kuljiću u novoj zgradi

Naime, kako pišu domaći mediji, jedan od prvih komšija Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića, koji su nedavno kupili stan u novom kompleksu na Dorćolu, biće trenutno najpopularniji mladi glumac, Miloš Biković.

- Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio - ispričale su komšije za "Kurir" i navele da su Anastasija i Đorđe kupili dva stana i pretvorili ih u dupleks.

Pročitajte: Pogledajte luksuznu zgradu u koju se Anastasija useljava sa dečkom milionerom!

Dva stana od po 100 kvadrata par je pretvorio u dupleks od pet spavaćih soba, sa prostranim dnevnim boravkom i velikom staklenom terasom.

Dok je sa druge strane Miloš odabrao stan od 100 kvadrata, ali će uživati u terasi od čak 60 kvadrata, što je pravi mali raj na otvorenom.

Komentari (0)

Loading