Celebrity News

Vila sa pogledom na Dunav: Zavirite na luksuzno imanje Anastasijinog dečka Đorđa (FOTO)

Vila Đorđa Kuljića u Novom Sadu bila je jedno vreme dom mladog para. Pogled na Dunav, bazen i raskošna unutrašnjost krase velelepno imanje na kome je Anastasija do nedavno živela sa svojim dečkom.

Vila sa pogledom na Dunav: Zavirite na luksuzno imanje Anastasijinog dečka Đorđa (FOTO)

Đorđe Kuljić, biznismen i momak koji je osvojio srce Anastasije Ražnatović živi u Novom Sadu u porodičnom domu, koji se nalazi izvan gradske gužve. Velelepno imanje sa pogledom na Dunav ušuškano je u mirnom naselju, a iza kapija, krije se pravi mali raj, u kome su Anastasija i Đorđe iskusili prve dane zajedničkog života.

Paparaco lov printscreen

 

Nekoliko puta na svom "Instagramu" Anastasija se pohvalila da dane provodi na bazenu uz umirujući pogled na reku. Ipak, samu unutrašnost vile, koju smatra delom privatnosti svog izabranika, na društvenim mrežama nije pokazivala.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku - Ovo je mesto novog početka

Instagram

 

Kako sada rade na uređenju svog stana u Beoradu, mnogi su pomislili da se Anastasija zasitila Novog Sada, čija joj je energija, barem prema njenim rečima izuzetno prijala.

‒ Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena.

 

 

Ipak, Anastasija je otkrila da se ona i Đorđe nikada neće potpuno preseliti u Beograd, baš zbog ljubavi prema rodnom gradu njenog izabranika.

- Znate kako, s obzirom da je on iz Novog Sada nikad nećemo bići potopuno preseljeni, istina je da smo kupili nekretninu u Beogradu, bićemo pola u Novom Sadu, pola u Beogradu, što se mene tiče kao i do sada, u Beogradu su mi porodica, prijatelji.. Meni se tu ništa specijalno ne menja, osim što ću u Beogradu sada biti u stanu sa njim, a ne kod kuće - rekla je ona za "Jutarnji program" TV Prve.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović OTKRIVA - Preseljenje sa Đorđem nikada neće biti potpuno!

 

 

Komentari (0)

Loading