Celebrity News

U najpopularnijoj seriji na RTS-u izgledao je potpuno drugačije! Ovo je Bikovićeva prva uloga, a frizura mu je potpuni hit! (FOTO)

Prva uloga Miloša Bikovića, došla je, kada je bio srednjoškolac. Sa samo 16 godina, Miloš Biković igrao je Nebojšu u hit seriji RTS-a, "Stižu dolari".

U najpopularnijoj seriji na RTS-u izgledao je potpuno drugačije! Ovo je Bikovićeva prva uloga, a frizura mu je potpuni hit! (FOTO)

Danas najpopularniji mladi glumac u Srbiji, Miloš Biković, prvu ulogu dobio je 2004. godine, kada mu je bilo svega šesnaest godina. Uloga u hit seriji "Stižu dolari", mladom glumcu pružila je priliku da radi sa najvećim legendama srpskog glumišta.

Osim talenta za glumu, koji je nesumnjivo posedovao, Biković je iz tog vremena ostao upamćen i po frizuri, koja je za te godine bila poprilično specifična. Tokom snimanja serije, njegova kosa farbana je nekoliko puta, pa se u kadrovima pojavljuje sa bojom kose koja varira od crvene do ljubičaste.

Pročitajte: Fotke iz Moskve - Biković glavna zvezda crvenog tepiha! Sa samo 33 godine OVO mu je pošlo za rukom

youtube printscreen

 

– Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? - prokomentarisao je jednom prilikom umetničku poruku svoje frizure, Miloš.

Ipak, ova uloga otovila mu je vrata u glumački svet, u kome se, ulogom u filmu "Montevideo, Bog te video" proslavio kao prava mlada glumačka zvezda, a tu titulu i danas ponosno nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Komentari (0)

Loading