Celebrity News

Ovim postupkom ponovo zaintrigirala: Kako je Barbara Ljiljak otkrila da su medijski napisi o vezi sa Jugoslavom Karićem istina?

Barbara Ljiljak, nekadašnja mis Hrvatske, u ispovesti za tamošnje medije otkrila je da napušta modeling, a onda nagovestila da su navodi, koje mediji već neko vreme pišu, o njenoj vezi sa Jugoslavom Karićem istiniti.

Ovim postupkom ponovo zaintrigirala: Kako je Barbara Ljiljak otkrila da su medijski napisi o vezi sa Jugoslavom Karićem istina?

Naime, iako je u početku lepa Hrvatica demantovala sve navode domaćih medija o njenoj romansi sa Jugoslavom Karićem, sada se čini da se među njima ipak rodila ljubav.

Barbara je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" rekla kako je donela odluku o tome da posle duge, uspešne karijere u modelingu, ipak napusti pistu i otpočne novo životno poglavlje.

Pročitajte: Ekskluzivno! Detalj koji otkriva sve: Jugoslav Karić i Barbara Ljiljak spremni da vezu podignu na viši nivo

- Došlo je vreme za porodični život - kaže ona i po prvi put, od kada je mediji povezuju sa Jugoslavom Karićem, otkriva da je srećno zaljubljena:

- Istina je da sam zaljubljena. Zajedno smo pola godine i planiramo zajedničku budućnost - rekla je Barbara i istakla da još uvek ne želi da otkrije identitet svog izabranika, što je samo dodatno "podgrejalo" sumnje svih onih koji veruju da su ona i Jugoslav Karić mesecima u srećnoj vezi.

Komentari (0)

Loading