Celebrity News

Da li je ovo zaista on? Jugoslav Karić se tokom razvoda ugojio do neprepoznatljivosti, evo kako sada izgleda! (foto)

Autor: | 14/04/2021

Jugoslavu Kariću razvod je očigledno teško pao

Da li je ovo zaista on? Jugoslav Karić se tokom razvoda ugojio do neprepoznatljivosti, evo kako sada izgleda! (foto)

Naslednik jedne od najmoćnijih srpskih imperija Jugoslav Karić razveo se od supruge Elene Karaman, a pošto istraživanja kažu da je razvod na skali stresa odmah ispod smrtnog slučaja, možda je malo jasnije što je došlo do ove situacije.


Naime, Jugoslav je na Instagramu pokazao svoj novi izgled koji je mnoge iznenadio. Elenin bivši muž je u poslednjih godinu dana, koliko je trajala drama oko razvoda, nabacio preko 20 kilograma. Evo kako on sada izgleda:

Pročitajte: Ekskluzivno! Detalj koji otkriva sve: Jugoslav Karić i Barbara Ljiljak spremni da vezu podignu na viši nivo

Instagram

 

Kako smo saznali, Karić je svestan svog problema sa gojaznošću i već je posetio jednu od najpoznatijih beogradskih nutricionistkinja kako bi vratio svoj stari izgled. 


Ako se uzme u obzir da je u proteklih dve godine preživeo neverstvo supruge, koja je tokom braka otpočela romansu sa fotografom Dušanom Reljinom sa kojim je i sada u vezi, zatim razvod i burnu podelu imovine, nije ni čudo što je Jugoslav potražio utehu u hrani. 

Inače, on se trenutno nalazi u svojoj vili u Ljutoj u Crnoj Gori, gde traži mir kako bi se koncentrisao na dijetu, daleko od misica, pevačica i ostalih lepotica sa kojima je poslednjih meseci provodio vreme. 

Komentari (0)

Loading