Celebrity News

Ekskluzivno! Detalj koji otkriva sve: Jugoslav Karić i Barbara Ljiljak spremni da vezu podignu na viši nivo

Nova devojka Jugoslava Karića postala je glavna tema domaćih medija, kada je vest da se razvodi od Elene Karaman i zvanično potvrđena. Emotivni život Jugoslava postao je možda jedna od najpretraživanijih referenci na guglu, a dok su ga domaći mediji povezivali sa atraktivnom plavušom Milicom Todorović, njegovo srce ukrala je njena sušta suprotnost.

Ekskluzivno! Detalj koji otkriva sve: Jugoslav Karić i Barbara Ljiljak spremni da vezu podignu na viši nivo

Mesecima se naime šuška da je srce Jugoslava Karića osvojila nekadašnja mis Hrvatske, Barbara Ljilak. Atraktivna brineta, koju prati epitet najlepše Hrvatice nekoliko je puta za hrvatske medije govorila o svom odnosu sa Jugoslavom.

- Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Mnogo ga cenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti - rekla je za hrvatske medije pre nešto više od mesec dana Barbara.

Pročitajte: Jugoslav Karić uhvaćen u društvu poznate plavuše, pao i poljubac (foto)

Ipak, ponovo se pokazalo da gde ima dima ima i vatre, pa više nema sumnje da između Barbare i Jugoslava postoji neka "tajna veza".

Kako izvor za naš portal kaže, lepa Splićanka posetila je prošle nedelje Beograd, kako bi neko vreme provela sa sveže razvedenim Jugoslavom, koji prema njoj očigledno gaji simpatije. Pa ipak, njihov susret nije se završio samo na prijateljskom druženju.

Pročitajte: Jugoslav Karić se oglasio nakon razvoda od Elene

Dobro obavešten izvor otkrio nam je da su Barbara i Jugoslav zajedno posetili astrologa, a verujemo da je jedno od pitanja, koje su mu postavili bilo i kakvi su izgledi za uspeh njihovog emotivnog odnosa. Još nam nije poznato da li su paru zvezde naklonjene, ali, sudeći po njihovoj bliskosti, čini se da je samo pitanje trenutka kada će vezu i javno potvrditi.

Komentari (3)

Loading
Mira

14:35 06.04.2021

Jugoslav i Bojan su stvarno najdivniji od svih Karića, i ja im želim svaku sreću... Iako moj ljubimac je Stefan...

ja

16:52 06.04.2021

on mi je uvek bio najgotivniji Karic! Uvek nasmejan, ljubazan, smeker...