Celebrity News

Porodica Rodić ima samo jedan uslov: Svi detalji veridbe Mirka Šijana i Bojane Rodić

Veridba Bojane Rodić, baš kao i veridba njene sestre Bogdane, podrazumevaće određeni protokol i poštovanje naše tradicije, do čega porodica Rodić izuzetno drži.

Porodica Rodić ima samo jedan uslov: Svi detalji veridbe Mirka Šijana i Bojane Rodić

Ljubav Mirka Šijana i Bojane Rodić već mesecima je pod budnim okom javnosti. Ipak, od kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, Bojana se trudi da se povuče iz javnosti i u miru provede trudničke dane. U vili na Surčinu, sa svojim dečkom Mirkom, priprema sve za dolazak bebe, čiji pol još uvek nije poznat.

Kako će svadba, po svemu sudeći, morati da sačeka neke bolje dane, svi se pitaju, kada će Mirko Šijan sa majkom Gocom isprositi ruku svoje devojke Bojane. 

Pročitajte: Trudna Bojana Rodić blista - Šijanova izabranica nikad izazovnija

Ata Images

 

Iako su joj sin i snaha zabranili da o njihovom životu i izborima priča za medije, Goca je otkrila da su pripreme za veridnu u toku.

- Ne smem više ništa da pričam. Ja ništa više ne znam, ni šta su planovi, ni šta rade, jer im smeta kad o njima pričam za medije. U Titel još nisam išla, kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo. Biće to jedan svečani ručak, kako bismo se i zvanično upoznali. Ja većinu vremena provodim u Kraljevu, a Bojanini roditelji za to imaju razumevanja - kaže Goca za "Star". Iako je želela da prva ugosti prijatelje u svom domu, Goca će ispoštovati sve običaje do kojih i porodica Rodić izuzetno drži, pa će sa sinom otići u Titel da isprosi Bojaninu ruku, baš kao što je i Ceca išla da isprosi Bogdanu za svog Veljka.

Pročitajte: Budući otac se oglasio - Mirko Šijan ne zna za sebe od radosti

 

 

Komentari (0)

Loading