Celebrity News

Goca Božinovska: Stavila sam botoks u čelo i biću super baka!

Goca Božinovska neizmerno se raduje što će njen sin Mirko Šijan postati otac. Pevačica je oduševljena i njegovom izabranicom i ističe da se odlično uklopila u njihovu porodicu.

Goca Božinovska: Stavila sam botoks u čelo i biću super baka!

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić čekaju prvo dete. Vest o prinovi neizmereno je obradovala članove njihovih porodica. Pevačica je istakla da se njen sin jako smirio otkako je u vezi s Bojanom .

– Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu –  rekla je Goca i dodala da je Mirko potpuno posvećen devojci.

– Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno – ispričala je folkerka za Alo! i otkrila da planiraju venčanje pre rođenja deteta.

Pročitajte:Goca Božinovska o Bojani Rodić- Ponaša se kao da ima 50 godina!

 

– Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano – rekla je Božinovska.

Goca Božinovska se upoznala s Bojaninom majkom, dok oca još nije imala priliku da upozna

Pevačica je u kontaktu sa snajinom mamom, dok se sa ocem još uvek nije upoznala.

– Čula sam se sa Bojaninom mamom, poželele smo jedna drugoj da nam unuče bude zdravo i srećno ceo život. Sa njenim tatom se nisam upoznala, polako, još je sve sveže, ovih dana ću", rekla je pevačica i dodala da su joj mnoge kolege čestitale:

 

 

– Prvi mi je čestitao Đani! Baš se obradovao, a potom mi je i mnogo njih, mojih najbližih, poželelo sreću – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading