Celebrity News

Trudna Bojana Rodić blista: Šijanova izabranica nikad izazovnija

Trudna Bojana Rodić uživa u najlepšem periodu svog života. U Mirku Šijanu, sinu Goce Božinivske, pronašla ljubav svog života, koja će biti krunisana na najlepši mogući način.

Trudna Bojana Rodić blista: Šijanova izabranica nikad izazovnija

Bojana Rodić i Mirko Šijan očekuju prinovu, a lepu vest, koja je posebno obradovala njihove porodice, objavili su na sam Božić. Mirko je pokraj svoje izabranice presrećan, a kako je Mirkova majka istakla, ljubav s Bojanom ga je potpuno promenila i od mladića koji je željan izlazaka i provoda pretvorila u odgovornog i zrelog čoveka

Goca Božinovska o Bojani Rodić: Ponaša se kao da ima 50 godina!

Ata Images

 

 

– Moja snajkica srce moje, svaka joj čast. Em lepa, em dobra, em pametna! Samo neka su mi živi i zdravi, neka rade i bore se, da to detence bude srećno.Mirko mi se promenio za 300 stepeni, juri, trči, radi...Nije to više ono dete, sad je zreo čovek – rekla je Božinovska za "Scandal", a sudeći po najnovijoj fotografiji i Bojani ljubav s Mirkom i trudnoća i te kako prijaju.

Trudna Bojana Rodić uživa u najlepšem periodu svog života

 

Trudna Bojana Rodić pozirala je kraj ogledala u zlatnoj dekoltiranoj bluzi, crnom sakou i širokim pantalonama. Efeketni nakit zaokružio je ovu njenu odevnu kombinaciju, a svi su se složili da nikad bolje nije izgledala.

 

Komentari (0)

Loading