Nataša Bekvalac i Saša Kovačević: Naša bliskost traje godinama

09/01/2019 | 10:15

Po tradiciji, druženje u ovoj godini započinjemo editorijalom s ličnostima koje su obeležile 2018. Izbor naše redakcije ovog puta bile su zvezde regionalne pop muzike Nataša Bekvalac (38) i Saša Kovačević (33), a razlog je jednostavan – njihovi životi bili su u fokusu u proteklih 12 meseci. Za Natašu je početak godine bio obeležen dešavanjima u privatnom životu, jer je dobila ćerku a potom se i razvela dok se pred kraj 2018. u velikom stilu vratila na muzičku scenu i pesmom “Mala plava” pokazala publici svoju stranu koju do tada nismo znali. S druge strane, svi smo uživali u Sašinim hitovima “Jedra” i “Bez tebe me nema”, a kada je krajem jeseni otvorio i svoj restoran, ekskluzivno za “Story” otkrio je da planira venčanje s devojkom Zoranom Tasovac.

Koliko dugo traje vaše prijateljstvo?

S. K. : Ne sećam se tačno dana i mesta kada smo se zvanično upoznali. Kada se bavite javnim poslom, onda i kada prvi put sretnete neku osobu koja je takođe iz javnog života imate utisak kao da se već poznajete. Naše druženje traje duže od deset godina tako da je to sada već ozbiljna veza. (smeh)

N. B. : U životu svako ima konekcije s nekim ljudima koje ne zavise od intenziteta, a ni kontinuiteta druženja i viđanja. Mislim da je naša stvarno takva. Saša je meni blizak otkad smo se upoznali iako se ni ja ne sećam tog trenutka. Nemam nijednu vrstu barijere u komunikaciji s njim, ne samo kada je reč o poslu već pre svega o našem privatnom odnosu koji se uvek zasnivao na stvarnoj ljubavi i poštovanju.

Da li ste se nekada savetovali kada je reč o dilemama u privatnom životu?

S. K. : Jesmo, sećam se da sam jednom bio na Natašinom nastupu u vreme kada je imala veliku emotivnu dilemu i da mi je otvoreno pričala o svemu, ali to su normalni razgovori među prijateljima i nema potrebe ni za kakvom misterijom.

Nataša, sećate li se saveta koji vam je Saša dao tom prilikom?

N. B. : Kako se ne bih sećala? Međutim, prijatelji vam uvek žele najbolje i često nisu realni jer su uvek na strani onog koga vole. Saša je divna osoba i redak primer muškarca koji ima veliko poštovanje i ljubav prema ženama generalno, pa nije ni čudo što je zauzet – kaže Nataša, a oboje odgovaraju na pitanje zbog čega, nakon toliko godina prijateljstva, nisu već snimili duet.

N. B. : Oboje verujemo da će se to desiti u pravo vreme. Nas dvoje sada možemo da sednemo i napravimo megaplan o tome da snimimo duet, ali nisam sigurna koliko bi ta pesma imala uspeha, ne zato što sumnjam u nas, već zato što stvarno mislim da se stvari dešavaju spontano onda kada im je vreme. Univerzum uvek mnogo bolje od nas slaže kockice, tako da se nadam da će nekada te kockice biti sklopljene i za nas dvoje.

S. K. : Apsolutno se slažem. Mislim da će naša pesma, kada dođe vreme, biti veliki hit.

Ostatak zanimljivog intervjua sa Natašom i Sašom koji smo spremili za vas, pročitajte u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 15. januara

Ivana NikolićMiloš Nadaždin

Još iz rubrike