Danijela Karić: Zbog ljubavi prema Ivanu učiniću sve

11/03/2018 | 19:00

Nakon razvoda nekadašnja pevačica sasvim slučajno je upoznala novog partnera u koga se iskreno zaljubila a nama otkriva čime je koreograf Ivan Mileusnić uspeo da privuče njeno srce, kao i na koji način se uklopio u njenu veliku porodicu

Stara narodna izreka poručuje “ljubav nije da se krije“, a sa tim se definitivno slaže i naslednica jedne od najbogatijih srpskih porodica, bivša pevačica Danijela Karić (33). Ona zastupa stav da je odnos sa emotivnim partnerom stvar intime koju nije lako sačuvati kada su emocije toliko jake. Na njenom licu izbija osmeh dovoljan da zagreje polovinu zemaljske kugle a iskrena osećanja koja je u njoj probudio novi izabranik vidljiva su već na prvi pogled.

Danijela je prethodno prošla kroz težak životni period kada se pre godinu i po dana razvela od fudbalera Nikole Martaća sa kojim je dobila i dvoje dece – sina Filipa (10) i ćerku Moniku (8). A onda je pre nešto više od šest meseci odlučila da ljubavi pruži novu šansu. Upoznala je plesnog stručnjaka i koreografa Ivana Mileusnića (32) i premda je sve počelo kao profesionalna saradnja, rodilo se nešto više. Naime, Karićeva je odlučila da u Ivanovom studiju počne da uči ples ali su ubrzo shvatili da ih vezuje mnogo više od ljubavi prema igri.

– Lepa je okolnost u kojoj je došlo do naše ljubavi, sve se dogodilo spontano i opušteno, a kada je tako onda tu nema greške – priča nam pevačica i dodaje da nije očekivala da će njihova veza zaintrigirati javnost. Ipak, kaže nam da je zaljubljena do ušiju, te da nije bila u stanju da svoju ljubav sakriva.

– Osećam se predivno kada sam zaljubljena, bukvalno mislim da sada mogu da učinim i ostvarim baš sve. Ništa mi nije teško. Uživam, deca su mi srećna i zadovoljna, sve funkcioniše kako treba. Bez ljubavi ne mogu da živim, niti da dišem. Zato je i ne krijem – priznaje Danijela i naglašava koliko je ljubav bitna u njenom životu.

– Ljubav je pokretač svega, bilo da je u pitanju ona prema deci, partneru ili porodici. Studirala sam psihologiju i shvatila sam da je ljubav sama srž života, najbitnija stvar na svetu koju svi traže. Verujte mi, nevezano za to da li ste mlad ili nešto stariji čovek, sve se na kraju vrti oko ljubavi. Kada vidite ljude koji su agresivni ili ispoljavaju neko nezadovoljstvo, to je znak da traže pažnju, da im je potrebna ljubav. Naravno da je to razlog i zašto sam ja ovako srećna i zadovoljna i zbog čega zračim pozitivnom energijom – objašnjava nam Danijela.

Lepu energiju kojom isijava od kada je sa novim partnerom primetili su i članovi njene porodice pa su Ivana od samog strata prihvatili kao svog člana.

– U porodici Karić, Ivan je prihvaćen na najbolji mogući način. Oni su primetili koliko me je očarao svim osobinama, a ponajviše načinom razmišljanja. Njegov mozak radi na neverovatan način i stalno mu se iznova divim. Moja deca su ga takođe savršeno prihvatila i njihov odnos odlično funkcioniše – otkriva bivša pevačica.

Pored ljubavi, deca su i dalje njen glavni prioritet a nedavno je sa ćerkom Monikom bila na Zlatiboru gde joj je pružala podršku na pripremama za plesno takmičenje.

– Moram da kažem da je nasledila od mene ljubav prema plesu i aktivno se bavi tom umetnošću. Nedavno je osvojila čak tri zlatne medalje i onda me je pitala: “Da li si ti sada ponosna na mene?“, a ja sam joj rekla da sam najponosnija mama na svetu. Zaista je stalno bodrim, a ona to voli i onda je još vrednija i zaista marljivo radi, što mene čini presrećnom – kaže nam Danijela.

Podrška ćerci na Zlatiboru ujedno je bio i razlog zbog kojeg je ove godine propustila porodičnu slavu Karića, svetog Jovana, ali kaže da je ipak bila u toku sa svim dešavanjima.

– Slava je nešto posebno za nas, tražila sam da mi pošalju sve moguće snimke i slike. Mi najviše volimo da obeležimo veče uoči slave, jer je naša familija zaista ogromna pa je tada atmosfera posebna. Tog dana je i rođendan je našoj baki koja se zamonašila i sada se zove mati Angelina. Ona je ovog januara napunila 98 godina. Tačno u ponoć mi dočekujemo još jednu godinu njenog života i već godinama održavamo tu tradiciju, jer za mene ne postoji ništa lepše od toga – ističe Danijela i nada se da su sve žene u njenoj familiji tako dugovečne.

Boris PopadićAntonio Ahel/ATA Images, Boško Karanović, instagram

Još iz rubrike