Ana Nikolić: Mnogo mi je teško

16/11/2017 | 10:27


Pevačica je odlučila da stavi tačku na brak s reperom Stefanom Đurićem Rastom jer ne može više da se nosi s njegovim opuštenim načinom života, a stresan period ostavio je velike posledice na nju pa je ostala bez mleka iako je imala žarku želju da svoju ćerku hrani prirodno

U vreme kada statistika pokazuje da se svaki peti brak u Srbiji okonča, vest da se estradni par razvodi nije veliko iznenađenje. Međutim, kada je reč o supružnicima koji su samo pre tri meseca postali roditelji i između kojih i dalje postoji obostrana ljubav, situacija je nešto komplikovanija. Baš takvu poslednjih dana proživljavaju pevačica Ana Nikolić (39) i reper Stefan Đurić Rasta (27). Rastava poznatih muzičara šokirala je krajem prošle nedelje javnost baš kao što je većina bila u neverici kada je u februaru 2016. otkriveno da su u ljubavnoj vezi. Razlog zbog kog više ne žive zajedno jeste životni stil mladog i uspešnog repera koji podrazumeva česta odsustva od kuće, noćni rad i izlaske koje poznata pevačka zvezda više nije mogla da podnese, pogotovo što joj je u ovom životnom periodu, kada njihova ćerka Tara ima samo tri meseca, podrška supruga najpotrebnija.

Iako uz Rastine godine i stil života koji vodi svaki reper ide i nešto neozbiljnije ponašanje, bar nakratko se činilo da ga je rođenje ćerke promenilo, o čemu najbolje svedoči i njegova odluka da se odrekne dredova koji su bili sastavni deo njegovog imidža, te da se ošiša. Na ovaj potez odlučio se na dan rođenja naslednice, što je rado objasnio medijima u jednoj od retkih izjava koju je dao u javnosti.

– Ošišao sam se zbog moje Tare. Od jutros sam drugi čovek. Rešio sam skroz da se promenim. Presrećan sam zbog svega. Beba je divna, plakao sam kad sam je video. Ana je dobro, sve je proteklo u redu, oboje smo zahvalni zbog svega – rekao je muzičar neposredno pošto se ostvario u ulozi roditelja.

Međutim, čini se da nije uspeo da bude dosledan obećanju koje je dao samom sebi što ga je na kraju i koštalo braka. Kako tvrde prijatelji poznatog para, upravo su njegov neuredan život, česta odsustva od kuće, noćni rad i izlasci razlozi zbog kojih je Nikolićeva rešila da stavi tačku na njihov bračni odnos. Kako izvori kažu, dok je Ana brinula o bebi, Rasta nije bio dovoljno posvećen ni njoj ni detetu. Naime, reper je i nakon što je postao otac nastavio da živi momačkim životom i da više vremena provodi u studiju nego u kući, što Ana nije mogla da toleriše. Kao žena koja je oduvek maštala o idealnoj bračnoj zajednici i suprugu koji će biti njen najveći oslonac, nije želela da pristane na ništa manje od toga.

Zbog toga je sredinom prošlog meseca odlučila da napravi veliki rez u svom životu kada je nakon rasprave s još uvek zakonitim suprugom odlučila da prestanu da žive zajedno. Reper se tada iselio iz porodičnog stana na Voždovcu i prenoćište pronašao u svom muzičkom studiju na Vračaru dok je pevačica odmah pozvala majku Miljanu koja je došla u njen dom kako bi joj, zajedno s dadiljom, pomagala u brizi oko tromesečne devojčice, ali i bila uz nju u teškom životnom periodu. Ona je i krsnu slavu Svetog Luku obeležila samo u društvu majke, brata i prijatelja dok njen muž nije bio na porodičnoj svečanosti.

Da je rešena da okonča brak s kolegom, najbolje govori činjenica da je odmah pozvala poznatog beogradskog advokata Borivoja Borovića, od koga je zahtevala da sastavi hitno rešenje za sporazumni razvod braka. O tome je javno posvedočio i sam advokat koji je u nekoliko izjava za medije objasnio da je istina da ga je Nikolićeva kontaktirala u želji da okonča svoj brak, ali je naglasio i da se još nisu videli jer su sastanak nekoliko puta odlagali, što zbog njenih, što zbog njegovih obaveza. Svoju odluku da kroz život dalje nastavi sama, Ana više i ne krije te je o tome progovorila na društvenim mrežama u želji da, bar nakratko, prekine glasine i nagađanja o njenoj trenutnoj porodičnoj situaciji.

– Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu! Jedna porodica se raspada… Nemojte da budete toliko zluradi i surovi! Od mene nikada ružnu reč nećete čuti, kao što ne dozvoljavam nikome da tako govori o mom bivšem mužu! Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško! Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama! Hvala – pisalo je u poruci pop zvezde koju je podelila na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pretpostavlja se da se ona odlučila na ovakav korak zbog sve češćih pisanja medija da joj je Đurić bio neveran, a u pojedinim štampanim medijima pojavile su se čak priče o tome da je uplovio u emotivni odnos s pevačicom Ljupkom Stević, s kojom je snimo duetsku pesmu, dok drugi mediji pišu da nije reč o neverstvu s koleginicom, već s plesačicom koja će se pojaviti u njihovom zajedničkom spotu, a još pre Ane bila je u vezi s Rastom.

Da li je reč o tračevima ili ipak o onoj staroj da “gde ima dima, ima i vatre”, verovatno niko osim aktera ove priče neće saznati, ali neosporna je činjenica da je Nikolićeva čvrsto rešila da okonča brak i da ta odluka nimalo nije laka za nju jer se emocije nisu ugasile, već je razlog nepodudaranje karaktera i životnih stilova. Stresan period kroz koji prolazi ostavio je velike posledice na nju, pa je ostala bez mleka iako je želela da svoju mezimicu doji barem prvih šest meseci.

S druge strane, ni Rasti nije ništa bolje. Iako nije mogao da se odrekne svog načina života, on i dalje voli suprugu, a ljudi bliski njima tvrde da na sve načine pokušava da se pomiri s njom. O tome da su i njegova bračna očekivanja skrhana, najbolje govori njegov post na Instagramu u kome je preneo fotografiju repera Vajlda Gučija i njegove supruge koja je bila s njim čak i dok se drogirao i bio joj neveran, a ostavio je i komentar da današnje supruge uglavnom napuštaju svoje partnere posle prve žustre svađe. Očigledno je da je aludirao na svoj slučaj jer je on mnogo puta bio odsutan od kuće onda kada je trebalo da bude uz suprugu, ali ju je zato obasipao poklonima pa joj je u septembru, pred njen trideset i deveti rođendan, kupio novi automobil marke “mercedes”.

Par koji se juče i zvanično razveo upoznao se kada je pop zvezda odlučila da tada, još ne tako afirmisanom, muzičaru ukaže poverenje i angažuje ga za rad na njenom albumu “Labilna”, koji je prošle godine oborio mnoge rekorde slušanosti. Zajednički rad ubrzo je prerastao u nešto mnogo više, a varnice između lepe pevačice i talentovanog repera javile su se već pri prvom susretu.

Kako nikada nisu želeli da pričaju o svom odnosu niti da otkrivaju detalje o početku ljubavi koja je za oboje bila sudbinska, javnost nikada nije saznala kada su uplovili u romantični odnos, ali za njihovu vezu saznalo se početkom prošle godine. To je “podiglo veliku prašinu” među njihovom publikom, prvenstveno zbog razlike u godinama, ali ubrzo je svima bilo jasno da je reč o jakim emocijama i pravoj iskrenoj ljubavi. Njih dvoje su to možda najbolje potvrdili kada su iznenada, u julu 2016, odlučili da svoju vezu krunišu brakom i to bez ikakvog slavlja i pompe, jednostavnim odlaskom u Opštinu Voždovac, gde su samo u društvu svedoka jedno drugome izgovorili sudbonosno “da”. O tome nisu obavestili ni članove familije koji su saznali za njihovo venčanje tek nakon što je obavljeno, a prvu bračnu noć proveli su na zajedničkom nastupu u Poreču. Pevačica je oko pola godine posle toga ostala u drugom stanju, a ćerku Taru rodila je 3. avgusta.

Inače, i pored odluke da se raziđu, Ana i autor najpopularnijih rep pesama u našoj zemlji i dalje su u kontaktu te imaju korektnu komunikaciju. Stefan je pre nekoliko dana viđen ispred stana na Voždovcu u koji je došao kako bi pokupio Anu i Taru, s kojima je bio na redovnoj lekarskoj kontroli bebice, a nedavno je i s bratom Nikolićeve, Markom, zajedno putovao u Švedsku na nastup.

Da su poznati muzičari puna srca ušli u brak sa željom da zauvek ostanu zajedno, govori i podatak da su, čim je ona ostala u drugom stanju, kupili plac u Malom Mokrom Lugu, na kojem već neko vreme grade luksuznu kuću. Iako više nisu zajedno, majstori na placu nisu prestali s radovima, pa se javnost pita da li će na kraju ovu kuću podeliti ili će, ako se strasti smire, doći do pomirenja i zajedničkog života.

Ivana NikolićAntonio Ahel/ATA Images, Star, Instagram

Još iz rubrike