“Story” vam povodom novogodišnjih praznika poklanja vredne poklone!

27/12/2017 | 10:14

Osvojite Oriflame paket!

NovAge True Perfection set

NovAge True Perfection je napredna i efikasna kolekcija za negu kože posebno osmišljena za aktivne mlade osobe. True Perfection set klinički dokazano poboljšava ten – zahvaljujući ekstraktima biljnih matičnih ćelija drveta svile intenzivno hidrira i čisti vašu kožu, smanjuje pore i čini je svežom i blistavom. Dugoročno deluje u prevenciji prvih znakova starenja. Sadrži 6 proizvoda: gel za čišćenje lica, tonik, kremu za područje oko očiju, serum, dnevnu i noćnu kremu i najbolji rezultati se postižu kada se poštuje cela rutina nege tj. koriste svi proizvodi iz seta zajedno.

Kako se koristi:

Korak 1: Čišćenje

Započnite sa NovAge Refining penastim gel sredstvom za čišćenje i tonikom koji uklanjaju tragove šminke, nečistoću i izumrle ćelije kože. Ne samo da će vam koža biti očišćena i osvežena, nego će omogućiti bolju apsorpciju sredstava koja slede u vašoj svakodnevnoj nezi.

Korak 2: Oči

Nanesite True Perfection osvežavajući gel za područje oko očiju koji će, zahvaljujući moćnim tehnologijama, hidrirati u ublažiti fine linije delikatne kože oko očiju.

Korak 3: Jačanje

Sledi nanošenje True Perfection Miracle Perfecting seruma koji će pojačati dejstvo vaše dnevne i noćne kreme i kožu momentalno učiniti blistavijom.

Korak 4: Hidratacija

Negu završite nanošenjem True Perfection Perfecting dnevne kreme. Ova krema obezbeđuje celodnevnu hidrataciju i antioksidantnu zaštitu. Tokom noći, True Perfection Renewing noćna krema hidrira i stimuliše oporavak ćelija dok vi spavate.

Ukoliko želite da osvojite Oriflame paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Stranice 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
story.rsguliver/thinkstock, promo

Još iz rubrike