“Story” vam poklanja!

16/07/2018 | 11:18

Osvojite 3 x po jednu VICHY AQUALIA THERMAL kremu za suvu i isušenu kožu…

Ako primetite da Vaša koža reaguje na promenu vremena ili posle nanošenja kozmetičkih proizvoda, moguće je da imate osetljivu kožu. Važno je da odaberete hidratantno sredstvo primereno ovom stanju kože i formulisano da smanji njenu reaktivnost.

Osetljiva koža nije tip kože, što znači da se može pojaviti kod bilo kog tipa kože i može biti prouzrokovana od strane više različitih nadražaja. Često je uzrokuju uobičajeni sastojci proizvoda za negu kože koji mogu da sadrže iritanse, što rezultira reakcijom kože. Klimatski uslovi poput vrućine, hladnoće i suvoće, takođe, mogu da izazovu najčešće simptome osetljive kože poput osećaja peckanja, žarenja, bockanja, svrba. Iritansi mogu da naruše barijeru kože i oštete njenu sposobnost da zagađivače i bakterije drži dalje od kože. To zatim uzrokuje reakciju kože koju onda prepoznajemo kao osetljivu.

Ponekad je manje više! Nova Aqualia Thermal linija brenda Vichy uz samo 20 sastojaka, nudi efikasnost i 48 sati hidratacije. Aqualia Thermal gel za negu kože intenzivno hidrira suvu i isušenu kožu pomoću 97 odsto sastojaka prirodnog porekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineralizovanu termalnu vodu i biljni šećer manozu. Koža je u trenutku hidrirana i sveža, sa osećajem prijatnosti, ojačana čak i u uslovima klimatskih promena, stresa i zagađenja.

Aqualia Thermal bogata krema intenzivno hidrira kožu i vraća vlagu barijeri kože. Koža postaje vlažna i glatka, a ova nega se posebno preporučuje za suvu/vrlo suvu kožu kojoj će odgovarati bogata tekstura kreme. Ispitanici su potvrdili da neposredno posle nanošenja bogate kreme: 90% njih osetilo da im je koža dobro hidrirana, a 92% ih je potvrdilo veći osećaj prijatnosti na koži. Nakon mesec dana rezultati su pokazali 29% povećanja glatkoće, a 94% ih smatra da je koža revitalizovana.

Ako želite da osvojite  VICHY AQUALIA THERMAL kremu za suvu i isušenu kožu sve što treba da uradite je da ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici!

Story.rsPromo

Još iz rubrike