Potpuni zaokret u poslovanju BigPizze

29/08/2017 | 13:43

Kompanija MIM Team Food DOO u okviru koje posluje brend BigPizza®, prepoznatljivi lider na domaćem tržištu u segmentu dostave pizza objavila je da je tokom leta napravljen potpuni zaokret po pitanju kompanijske strategije i fokusa.

– Od prvog dana važan nam je utisak potrošača. Bilo je pohvala, sugestija, ali priznajem i negativnih komentara. Nismo ih odbacivali, trudili smo se da sve evidentiramo i radili da ispravimo greške – započeo je Marko Mujić, generalni direktor kompanije.

– Zaista je zadovoljstvo predstaviti novitete koje je u prethodnih godinu i po dana spremao naš tim. Radili smo na kvalitetu, kompletno su izmenjene recepture svih vrsta testa, produžili smo vreme pečenja i usavršili smo sastojke. Sada su proizvodi hrskaviji, penastiji i ukusniji. Takođe, razvijali smo online platformu kako bismo korisnicima pružili jednostavniji način poručivanja uz mogućnost koja nas izdvaja od ostalih, a to je: Napravi svoju pizzu – dodao je Muji.

Pored noviteta u samom jelovniku, jednostavnijeg poručivanja, postoje i razne pogodnosti za verne potrošače. Najupečatljiviji je popust 50% na sve pizze prilikom treće porudžbine ukoliko ste registrovani korisnik kao i mogućnost da izaberete “Pola&Pola” pizzu.

BigPizza® je osnovana 2012. godine i za veoma kratak period se pozicionirala kao lider na domaćem tržištu u segment dostave pizza. Kompanija trenutno zapošljava 246 ljudi u tri grada: Beograd, Novi Sad i Zrenjanin na ukupno trinaest lokacija. Fokus kompanije je na kvalitetu, usluzi, tehnologiji i stvaranju imidža.

– Čvrste stubove za održavanje vernih, privlačenje novih i povratak nezadovoljnih potrošača vidimo upravo u novoj recepturi testa, kvalitetnijim sastojcima sa dužim vremenom pečenja uz online poručivanje i sada već prepoznatljiv koncept 30 minuta ili besplatno – navedeno je u saopštenju uz zaključak: “Ponosno dostavljamo kvalitet na vreme”!

Poručite – www.bigpizza.rs

promopromo

Još iz rubrike