Moda

Stilisti upozoravaju: Demode model majice koji će pokvariti svaki stajling (FOTO)

Model majice koji se više ne nosi

Stilisti upozoravaju: Demode model majice koji će pokvariti svaki stajling (FOTO)

Shuterstock

Model majice koji se više ne nosi često se može videti na ulici ovih dana.

Majica je neophodan predmet i bezvremenski klasik koji svaka moderna žena danas ima u svojoj garderobi. A leti ih mnogi ljudi uopšte ne skidaju, jer možete beskonačno puno puta menjati donji deo i dodatke i dobiti novi izgled.

Ali ne izgledaju sve majice dobro, štaviše, neki modeli mogu pokvariti čak i najmoderniju odeću. Stilisti vam redovno govore kojih modela bi trebalo da se rešite. 

Na vrhu ovog antitop trenda su majice s logotipom. Nekada je svaka influenserka maštala o nečemu sa prepoznatljivim natpisima na grudima, međutim, 2024. godine bolje ih je nositi samo kod kuće ili van grada.

Takvi detalji celokupan utisak čime neukusnim, posebno ako prikazuju imena poznatih brendova ili njihove logotipe. Ako i dalje želite da nosite majice sa tekstom, onda je bolje da bolje pogledate modele sa malim natpisom sa značenjem ili opciju sa citatima. 

Majice sa džepovima su takođe zastarela opcija. U modi su jednostavne majice bez bilo kakvih nepotrebnih detalja. I džep na grudima je jedan od njih. Takvom dekoru uopšte nije mesto na majici, jer nema nikakvu funkciju. Ostavite takve modele u prošlosti.

Komentari (0)

Loading