Moda

Zaboravite na bajkerku, ovo je najmodernija jakna za jesen (FOTO)

Najmodernija jakna za jesen

Zaboravite na bajkerku, ovo je najmodernija jakna za jesen (FOTO)

Shutterstock

Iako nam se čini da leto još nema nameru da nas napusti, dizajneri već spremaju kolekcije za naredno godišnje doba. Najmodernija jakna za jesen već je odabrana, a ceo stajling učiniće impresivnim.

Blejzera nikada nije previše. Uoči jeseni, predlažemo vam da obnovite garderobu jednim posebnim komadom.

Pročitajte: Najpopularniji model patika za leto 2024. godine - Idealne i za dan i za večernje izlaske

Ako zimi naša garderoba izgleda prilično monotono, onda nam jesen dozvoljava da eksperimentišemo i kreiramo raznovrsniju odeću. Na primer, garderobom od prevrnute kože. To je bio jedan od glavnih trendova 2024. I sve zahvaljujući trijumfalnom povratku boho-šik stila. Zajedno sa ovom mekom kožom vratile su se i druge njene glavne komponente: lepršave haljine sa volanima, šeširi, kaiševi sa resama...

Prevrnuta koža izgleda mnogo zanimljivije od uobičajene glatke kože, ali ovaj materijal nije ništa manje funkcionalan i moderan.

Zato što je mekana i elastična, lako se čisti, upija vlagu, ne ostavlja niti i pruge, a nabori i ogrebotine su na njoj praktično nevidljive. A raznolikost aktuelnih modela nije ništa manje impresivna od funkcionalnosti. Vodeće modne kuće nude razne opcije: od svečanih pantalona do elegantnih haljina i kaputa.

Pročitajte: Ni sandale, ni papuče - Ovo je najmodernija obuća za leto

Uvek izgleda impresivno, posebno ako se, po uzoru na dizajnere, obučete u njega od glave do pete. Odličan izbor može biti odelo za pantalone, koje je idealno i za izlazak i za svakodnevno nošenje.

U zavisnosti od prilike, može se upotpuniti romantičnim topom, bluzom, svečanom košuljom i gotovo svim modelima cipela. Međutim, pantalone i jakna se uvek mogu nositi odvojeno.

Generalno, takva jakna je odlična alternativa za jesen prilično iznošenoj bajkerskoj i bomber-jakni. Da biste bili u trendu, pokušajte da izaberete oversajz model.

A najpopularnija boja u 2024. za ovu stavku je čokolada. Međutim, nemojte se obeshrabriti ako ne pronađete jaknu u ovoj nijansi - može biti i opcija u modnoj boji putera, masline ili bež. Pokušajte da izbegnete roze i crne modele - izgledaju jeftino i ne tako originalno.

 

Komentari (0)

Loading