Moda

Stilistkinja Ana razotkrila sve: Široka garderoba nikako, a ove cipele muškarci ne podnose da vide kod žena

Muškarci ne vole na ženi da vide određene komade garderobe

Stilistkinja Ana razotkrila sve: Široka garderoba nikako, a ove cipele muškarci ne podnose da vide kod žena

Nesolenaya Alexandra/Shutterstock

Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, ali ono što muškarci ne vole da vide na ženi je konstanta. Istina je da treba da nose ono što vole i u čemu se dobro osećaju bez obzira na to šta će ko reći

Međutim, da se ne lažemo, ponekad i dalje želimo da zadivimo svojim spektakularnim izgledom. Tada sve dolazi u obzir - od kozmetike do najsitnijih dodataka.

Pročitajte: 3 komada odeće koji skidaju kilograme bolje od dijete

Ali modna specijalistkinja iz Londona je nedavno savetovao devojke koje predmete u garderobi treba da izbegavaju ako žele da impresioniraju mladića koji im se sviđa.

Stilistkinja Ana Bej preporučila je damama da izbegavaju kratke, pripijene haljine i stvari sa suviše dubokim dekolteom. Ona tvrdi da takav izgled može samo da pokvari celokupan utisak.

Ana je takođe savetovala da zaborave na previše kreativne kombinacije tokom prvih sastanaka jer, kako kaže, muškarci više vole ženstveniju i jednostavniju odeću kod devojaka.

Ana tvrdi da je bolje izbegavati i tamne karmine i lažne trepavice, jer kako kaže, „ratne boje” mogu vas identifikovati kao ženu koja želi da privuče pažnju na bilo koji način.

Pročitajte: Pristaje svima, a sa lica skida 10 godina - Ovo je frizura broj jedan za leto 2024. godine

Na listi stvari koje odbijaju muškarce su i cipele sa visokim platformama ili nerealnim potpeticama. Ovo posebno važi za masivne i čudne cipele! Kako kaže, muškarci instinktivno smatraju da su devojke privlačne ako su niže od njih. Zbog toga ne bi trebalo da lomite noge, već dajte prednost baletankama, patikama, sandalama.

 

.

 

Komentari (0)

Loading