Moda

Žene ga obožavaju, a stilstima je na listi zabranjenih: Odevni predmet koji ne stoji dobro čak ni manekenkama

Džemperi za jesen omiljeni su svim damama

Žene ga obožavaju, a stilstima je na listi zabranjenih: Odevni predmet koji ne stoji dobro čak ni manekenkama

Alyssa Strohmann/Unsplash

Džemperi za jesen preplavili su sve butike u gradu. Ima ih u raznim bojama i modelima – za svakog ponešto. Modni magovi kao što je Đorđo Armani podsećaju koliko je garderoba važna jer je ona naš način komunikacije sa okolinom.

Zato dobro osmislite šta vam je potrebno pre nego što krenete u šoping. U masi garderobe može da se dogodi da kupite ono što vam baš i ne stoji i ne odgovara vašoj figuri.

Pročitajte: Ovo je najvažniji odevni komad za jesen! To ljudi prvo vide na vama - Nikad ne izlazi iz mode, a odlično se slaže uz sve stilove

Posebno je nezgodno ako vas ponese razmišljanje da je važno da kupite samo ono što vam je udobno. Tako rizikujte da skliznete u izgled koji vam se neće dopasti.

Naime, modni eksperti savetuju da imamo mere u svemu. Pre svega kada kombinujemo garderobu, ali i asesoare. Tvrde da previše upadljivih detalja ukazuje na nesigurnu osobu.

Pročitajte: Ove čizme su skroz demode - Nekad su bile na tronu, sad ih zaboravite

Takođe, jedan odevni predmet koji žene obožavaju da nose u jesen i zimu ne preporučuju. U pitanju je pončo koji, kako tvrde, ne stoji lepo čak ni onim srećnicama koje imaju manekensku figuru. Tvrde da pončo obično nose one žene koje žele da sakriju nešto na svom telu, tako da ukoliko želite da zablistate – nemojte da se stidite svojih atributa.

Ne zaboravite da u modi uprkos svemu nema pravila, pa ako vam prija da nosite pončo, zanemarite savete stilista.

Komentari (1)

Loading
Marta

19:41 14.10.2023

nikada ne slušam stiliste i ne pratim modne trendove a pončo obožavam jer mi divno stoji.